12983921 10154104639574122 661127164756338281 o
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Do sada smo zajedno s vama uživali u gotovo 60 Planetopijinih srijeda u Makronovi na kojima smo ugostili  isto toliko domaćih i stranih autora, predavača i stručnjaka. Vi ste nas počastili sjajnim odazivom -  više od 3.500 ljudi prisustvovalo je na ovim druženjima. I zato nastavljamo dalje sa 7. sezonom. Evo što smo pripremili za vas... 

Gdje: Makronova, Ilica 11/1, Zagreb  Kada: u 19 sati  Ulaznica: 20 kn.

Sva predavanja su srijedom, osim gostovanja Christine Pirello koje će se održat iznimno u petak, a ulaznica je 50 kn* te predavanja dr. Dispenze koja će se održati u Kinu Europa (30.10.) te u Hotelu Westin (15.11.) - više o cijeni ulaznica i informacijama o predavanjima dr. Dispenze

Promotivna prodaja knjiga na svakom predavanju.

RASPORED

22.9. Živi svoj najbolji život, gostovanje Christina Pirello (SAD)

4.10. Tijelo i um, istok i zapad – čakre i zapadnjačka psihologija, Snježana Nina Vukas

11.10. Buđenje tigra – kako iscijeliti životne traume, Lidija Delić

18.10. Kad hrana mijenja život - večer inspiracije s učiteljicama Makronovine škole kuhanja

 Ana Janjatović Zorica, Tončika Cukrov, Željka Fordren-Jambrešić, Vlatka Frketić

30. 10. Ostvari svoje neograničene sposobnosti, dr. Joe Dispenza (Kino Europa - RASPRODANO!)

15.11. Ostvari svoje neograničene sposobnosti, dr. Joe Dispenza (Hotel Westin - ULAZNICE U PRODAJI)

22.11. Disciplina bez drame – usmjeravanje dječjeg ponašanja uz poštovanje, brižnost i humor, Tea Knežević

6.12. Knjige koje su obilježile moj život, Alis Marić

 

O PREDAVAČIMA

Christina Pirello (SAD), učiteljica makrobiotike s diplomom iz nutricionizma, autorica nekoliko kuharica i Emmyjem nagrađena  voditeljica kulinarskog showa Christina Cooks.

Snježana Nina Vukas, međunarodno priznata vinyasa joga učiteljica, kreatorica Integral vinyasa joga metode i osnivačica Sangha joga centra i škole za joga učitelje u Zagrebu.

Lidija Delić, ravnateljica učilišta Galbanum. Fitoaromaterapeutkinja, voditeljica sistemskih konstelacija, terapeutkinja karmičke dijagnostike.

Ana Janjatović Zorica, autorica je nekoliko kuharica. Dugogodišnja je suradnica u Makronovi u kojoj djeluje kao učiteljica Škole prirodne kuhinje u kojoj održava seminare i radionice kuhanja.

Tončika Cukrov, profesorica je povijesti i povijesti umjetnosti. U Makronovi djeluje kao učiteljica kuhanja na Školi prirodne kuhinje te vodi različite radionice i seminare kuhanja. Autorica je nekoliko kuharica. 

Željka Fordren Jambrešić, food stilistica i dugogodišnja kuharica prirodne kuhinje. Učiteljica je Škole prirodne kuhinje te voditeljica radionica kuhanja u Makronovi. Autorica je kuharice Domaća jela.

Vlatka Frketić, profesionalna plesačica, učiteljica suvremenog plesa i joge. Asistentica i suradnica Makronove na programima kao što je Škola prirodne kuhinje te voditeljica Male škole kuhanja i brojnih radionica kuhanja.  

Dr. Joe Dispenza (SAD), jedan od najtraženijih istraživača neuroznanosti, epigenetike i sposobnosti uma da stvara realnost te autor nekoliko svjetskih bestselera.

Tea Knežević, magistra psihologije. S kolegicom vodi Centar Proventus u kojem u radu s odraslima koristi znanja iz transakcijske analize, a u radu s djecom terapiju igrom.

Alis Marić, blogerica je i osnivačica društvene mreže i bloga Čitaj knjigu, najčitanije i najposjećenije društvene mreže koja se bavi knjigama u Hrvatskoj i regiji.