Drjoe zagreb

Nakon što je predavanje dr. Dispenze u Kinu Europa rasprodano u rekordnom roku od tri dana, najavljujemo još jedno predavanje autora Placebo ste vi i Stvorite novo ja. Prijavite na naš e-letter kako biste na vrijeme dobili informacije o datumu početka prodaje ulaznice za novo predavanje!

Predavanja Ostvari svoje neograničene sposobnosti

ponedjeljak, 30.10. u 19 h, Kino Europa, Zagreb - RASPRODANO

srijeda, 15.11. u 19 h, Hotel Westin, Zagreb - ULAZNICE USKORO U PRODAJI

Rana cijena ulaznice do 30.9.: 340 kn

Redovna cijena ulaznice od 1.10.: 375 kn 

Oba predavanja su na engleskom jeziku uz simultani prijevod na hrvatski. 

Najveća imena u povijesti čovječanstva bila su nepokolebljivo posvećena viziji budućnosti iako u svojoj neposrednoj okolini nisu imali nikakvu potvrdu ili naznaku da je takva budućnost moguća. No njihov um nije bio ograničen sadašnjim trenutkom – oni su doslovno bili ispred svog vremena.

U posvećenosti svojoj viziji leži i tajna učenja planetarno popularnog autora, istraživača i predavača dr. Joea  Dispenze kojeg ove jeseni čak dva puta imamo čast ugostiti u Zagrebu! Da bismo ostvarili svoje snove – bolje zdravlje, novu vezu, kreativan posao ili duboko duhovno iskustvo – trebamo ih stvoriti već sada, kaže dr. Dispenza. Trebamo početi misliti, osjećati i živjeti tu novu stvarnost u sadašnjem trenutku, prije nego se ona doista ostvarila! Vibracija novog ja koju na taj način odašiljemo u kvantno polje prije ili kasnije materijalizirat će se u sadašnjem trenutku i naš će san postati stvarnost.

Ovdje se ne radi o magičnoj piluli niti procesu koji se događa preko noći. Za novo ja potrebno je uložiti vrijeme i trud, odbaciti uvjerenja, osjećaje i ponašanja koji su nas u prošlosti ograničavali i hrabro krenuti na putovanje koje će vam pokazati beskraj mogućnosti! Ako je rezultat ostvarenje „nemogućeg“, hoćemo li dozvoliti da nas išta zaustavi u tome?

O PREDAVANJIMA

Dr. Joe Dispenza proputovao je cijeli svijet podučavajući ljude znanosti promjene. Napredak i promjene koje postižu njegovi učenici, podvrgnute su rigoroznim znanstvenim testovima, između ostalog skeniranjem rada mozga i srca te analizom krvi. Na predavanju će dr. Dispenza predstaviti rezultate ovih istraživanja koja pokazuju kako su se polaznici izliječili od kroničnih bolesti, doživjeli interdimenzionalna iskustva te komunikaciju s drugim prostranstvima.

Svijet se mijenja. Ovo je trenutak u povijesti u kojem nije dovoljno samo znati, ovo je trenutak u kojem treba znati kako! Saznajte osnovne postavke o tome kako postići nesvakidašnje rezultate, ostvariti svoje neograničene sposobnosti te stvoriti život kakav želite!

U NAJAVI

Povodom dolaska dr. Joea Dispenze u Zagreb, obavljujemo njegovu novu knjigu Ostvari svoje neograničene sposobnosti te CD set za meditaciju na hrvatskom Stvorite novo ja.

 

Partner u ostvarivanju neograničenih sposobnosti:

bio&bio

Komunikacijski partneri:

Holistički centar zdravlja Zivia  Ana Bučević SAFARI DUHA  Citajknjigu.com HealthyFit by Mario Valentić Naturala.hr ● Centra uspjeha: udruga za osobni razvojGovinda: mjesto svjesnog pokreta i dahaNajboljeknjige.com