Web   priprema copy
5. prosinca 2023

Inspirativno i melemno o vitalnosti, životnim mijenama i knjigama

„Vitalnost je posljedica zdravlja, a jedan od najznačajnijih pokazatelja naše vitalnosti je radost. I dok vitalan ne znači biti savršen i bez oscilacija, važno je znati da se naša vitalna energija može obnoviti, ovisno o tome koliko smo spremni fokusirati se i biti prisutni, baviti se time što jedem, kako dišem, što radim sa svojim tijelom, što mislim, osjećam i govorim. Upravo to što svakodnevno činimo je glavno područje našeg djelovanja za stvaranje vitalnosti!“ u ovoj inspirativnoj i dirljivoj epizodi rekla nam je Jadranka Boban Pejić.

Saznaj više
Img 0154
1. prosinca 2023

Nasljeđujemo fizički, ali i emocionalni DNK

Jeste li se ikada zapitali zašto vam se događaju uvijek iste nezgode? Imate li nekad osjećaj da u nekom području svog života svako malo naletite na zid? Imate li običaj reći „Ja sam jednostavno takva“, „Nespretan sam“, „Mene nitko ne doživljava“, „Nema šanse da ja dobijem povišicu“, „Moja je obitelj ukleta“?

Saznaj više
Mi smo prijateljice promocija
29. studenog 2023

Poziv na promociju slikovnice "Mi smo prijateljice"

Pridružite nam se na promociji slikovnice Mi smo prijateljice i proslavimo priču o pravom značenju prijateljstva koje opstaje usprkos preprekama. 

 

Saznaj više
Sam 2109
22. studenog 2023

Subote u prosincu radimo duže

Naša ilička knjižara u Zagrebu sve subote u prosincu radi duže! 

Saznaj više
Passionflower 1704206 1280
18. studenog 2023

Tipična obilježja adaptogena

Ususret predavanju Dragane Klarić, savjetnice za fitoaromaterapiju na temu knjige Adaptogeni koje će se održati u srijedu, 22.11. u 18 sati u Makronovi, iz uvoda knjige prenosimo dio o tri ključna kriterija prema kojima neku biljku ili gljivu smatramo adaptogenom. 

Saznaj više
Web   priprema
17. studenog 2023

Burnout je tema nove epizode našeg podcasta

Nakon dva iskustva burnouta, Krunoslav Nujić, doktor znanosti biologije i praktičar tjelesno orijentirane terapije, sistemskih konstelacija i tehnike emocionalne slobode, potpuno je promijenio svoj život. 

Saznaj više
Untitled 1
16. studenog 2023

„Još samo danas u ponudi“ – impulzivna kupnja i zašto naša podsvijest ne može odoljeti popustima

Uvaženi njemački znanstvenik Stefan Kölsch napisao je sjajnu knjigu Tamna strana mozga u kojoj istražuje važnost i opasnosti podsvijesti. Naša podsvijest nevjerojatno brzo prepoznaje opasnosti, često mnogo prije nego što svjesno registriramo situaciju, ali ima i svoju tamnu stranu jer nas navodi da ponavljamo iste greške, primjerice navodi nas na kupnju zbog koje ćemo kasnije požaliti.

Saznaj više
1 (10)
14. studenog 2023

Tri izvrsna predavanja na temu adaptogena, seksualnosti i sistemskih konstelacija

Ne propustite poslušati tri vrhunske stručnjakinje na predavanjima koja organiziramo do kraja godine u Makronovi!

Saznaj više
Održivo (1)
12. studenog 2023

Vidimo se ove nedjelje

Nadamo se da dolazite u velikom broju i uživate s nama. Na Ilici advent počinje ranije. Nedjelja, 26.11. rezervirana je Projekt Ilicu: Q’ART. Vidimo se!

Saznaj više
Glasanje za knjižaru
5. studenog 2023

Podržite svoju najdražu knjižaru

Ako smo baš mi vaša 'naj' knjižara, jednostavnim klikom dajte svoj glas i tako podržite naš rad jer je Ministarstvo kulture i medija i ove godine organiziralo natječaj za najbolju knjižaru.

Saznaj više