Pivski kruh maja danica pečanić
25. ožujka 2020

Pivski kruh s praškom za pecivo

Ako i vi imate kod kuće zalihe brašna no kvasac niste uspjeli nabaviti, nemojte odustati od izrade kruha! Evo jedan izvrstan recept bez kvasca iz kuharice Kruh i peciva, Maje Kefeček Basta.

Saznaj više
28 dana i postotaka
21. ožujka 2020

28% popusta za 28 dana izolacije

Dva su dana zatvorenih vrata knjižare iza nas, promjene su svakodnevne i zato vam želimo reći što je novo kod nas, a što je ostalo isto. 

Saznaj više
Besplatna dostava
17. ožujka 2020

Novi uvjeti za besplatnu dostavu

Dragi naši knjigoljupci,


od 17.3. do 19.4. vrijedi besplatna dostava za kupovinu iznad 100 kn na našem webshopu, na području Hrvatske. Knjige su snažni saveznici za dobro stanje uma i duha što je sada itekako važno. 

A mnoge mijenjaju život 💙
 

Saznaj više
Brg hr  k1 l1 nl optin 01
16. ožujka 2020

Besplatni webinar s Greggom Bradenom

Gregg Braden, američki je pisac i znanstvenik čija su otkrića rezultirala su s 11 nagrađenih knjiga objavljenih na 38 jezika, uključujući 5 bestselera New York Timesa od kojih je na hrvatskom dostupan "Promijenite uvjerenja, iscijelite sebe".

Sada se, po prvi puta na hrvatskom jeziku, možete prijaviti na njegov
besplatni webinar - OVDJE

Saznaj više
Img 7703
13. ožujka 2020

20 slikovnica na sniženju

Čitanje djeci od najranije dobi stimulira razvoj mozga, mašte i znatiželje, podiže razinu pismenosti, uči ih vrijednosti knjiga i priča, pomaže im da razumiju svijet oko sebe... Ovo su samo neke  od brojnih dobrobiti čitanja, a možda najljepša posljedica je jačanje povezanosti između djeteta i roditelja...

Opremite svoje zalihe lijepih slikovnica i iskoristite naše veliko sniženje koje traje
od 15.3. do 15.4. 

Saznaj više
Img 3983
9. ožujka 2020

ODGOĐENO PREDAVANJE NEBODER ŽIVOTA – priča o osobnom razvoju i uspjehu

Dragi prijatelji,

zbog nastalih okolnosti i pridržavanja mjera prevencije širenja virusa COVID-19, odgađamo najavljeno predavanje Zorana Salopeka u sklopu 'Planetopijinih srijeda', kao i cijeli ciklus.

Pravovremeno ćemo vas obavijestiti o novim terminima. 

Ostajte dobro, a do skorog viđenja, toplo vas pozdravlja vaša Planetopija

 

Saznaj više
Žene ožujak knjige
4. ožujka 2020

Žene ženama

Sniženje u ožujku obojano je obilježavanjem Dana žena. Zato smo odabrali sjajne naslove iz područja književnosti i publicistike, a koje su pisale žene i namijenjeni su ženama svih dobi. Savršene knjige za žene koje žele uživati u životu i žele iskustiti kako život može biti još i bolji. 

 

Saznaj više
22
4. ožujka 2020

ODGAĐAMO CIKLUS PREDAVANJA

Dragi prijatelji,

zbog nastalih okolnosti i pridržavanja mjera prevencije širenja virusa COVID-19, odgađamo najavljeni ciklus naših 'Planetopijinih srijeda' za jesen. 

Ostajte dobro, brinite o sebi i jedni o drugima. Do skorog viđenja, toplo vas pozdravlja vaša Planetopija

Saznaj više
O samopouzdanju vijest
2. ožujka 2020

Razlikovanje izbora od odluke pomoći će vašem samopouzdanju

Život nas neprestano dovodi u situaciju da moramo odlučivati. No kad predugo okolišamo i nismo u stanju u sebi pronaći snage za odluku, izvlačimo se na nedostatak argumenata, podataka, znanja… Ali, zapravo smo neiskreni: najčešće nam samo nedostaje samopouzdanja, objašnjava u svojoj knjizi O samopouzdanju francuski filozof Charles Pépin. 

Kako razumijevanje razlike između izbora i odluke pomaže da razvijemo samopouzdanje, pročitajte u poglavlju "Odlučujte" iz kojeg prenosimo dio. 

Saznaj više
Alberto villoldo šamani
28. veljače 2020

Kako šamani sanjanjem stvaraju svijet

Dr. Alberto Villoldo, psiholog i medicinski antropolog više od 30 godina proučava duhovnu praksu područja Amazone i Anda. Svoje bogato znanje i iskustvo pretočio je u knjige Sanjati odvažno i Prosvjetljenje

Iz knjige Sanjati odvažno prenosimo...

Saznaj više