Kolovoz sniženje 1
2. kolovoza 2020

25 Mozaikovih i Frakturinih naslova na sniženju

Izvrsne romane u izdanju Mozaika i Frakture pronađite na našem ljetnom sniženju koje traje do kraja kolovoza. 

Saznaj više
2 + 1 kolovoz
2. kolovoza 2020

2 + 1 gratis u knjižari

Jednu od omiljenih pogodnosti ponavljamo u kolovozu! Uz kupljena bilo koja dva naslova u izdanju Planetopije, odaberite jednu knjigu s ovog popisa i nju darujemo gratis!
Vrijedi samo za kupnju u knjižari, Ilica 68 i traje od 1. 8. do 31.8. 2020.

Saznaj više
Planetopija radno vrijeme
23. srpnja 2020

Ljetno radno vrijeme knjižare

Od 27.7. do 28.8. naša knjižara ima ljetno radno vrijeme!

Saznaj više
Imati hrabrosti autori
20. srpnja 2020

Nismo nesposobni za sreću, samo nam manjka hrabrosti

Popularnost psihologije posljednjih stotinjak godina u neprekidnom je porastu, no iako vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula za Sigmunda Freuda i Carla Gustava Junga, jedan je div moderne psihologije dugo bio nepoznat široj publici. Riječ je o suvremeniku Freuda i Junga, austrijskom psihologu Alfredu Adleru, ocu individualne psihologije. Godine 2013. Ichiro Kishimi i Fumitake Koga objavili su knjigu Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima koja je odmah postala svjetska uspješnica i na taj je način adlerovska psihologija napokon dobila pažnju kakvu zaslužuje.

Saznaj više
2 (3)
17. srpnja 2020

Veliko ljetno sniženje

Čitaj i chillaj uz odabrane naslove za velike i male ljubitelje knjiga u izdanju Planetopije, Mozaika i Frakture koji su na našem velikom ljetnom sniženju. 

Prilika traje od 1. do 31.7. i vrijedi za kupnju u Knjižari Planetopija kao i ovdje na webshopu. 

 

Saznaj više
Mala filozofija ptica
17. srpnja 2020

Ljeto za oporavak uz knjige

Ova godina donijela nam je puno izazova i svi zaslužujemo odahnuti tijekom nadamo se mirnijih ljetnih mjeseci. Kako bi uživanje u toplim danima bilo potpuno, zgrabite neko inspirativno i kvalitetno štivo i udobno se smjestite. Bilo da ste na plaži, u sjenovitom kutku terase ili vrta, ili odmarate u miru svog doma, donosimo vam nekoliko izvrsnih naslova za nadahnuće, poticaj i inspiraciju.

Saznaj više
Kokos sladoled krema
9. srpnja 2020

Sladoledna krema od kokosa

Sladoledne kreme imaju neku lijepu nostalgičnu 'vibru'. Ovu brzu verziju iz popularne kuharice Veganski sladoled finskih blogerica Virpi Mikkonen i Tuulie Talvio, nevjerojatno je lako napraviti - treba vam samo par sastojaka. I jedna divna zdjelica od kokosa i žlica od ebanovine Coconut bowls.

Saznaj više
Img 8224
9. srpnja 2020

Mudrost stoicizma u izazovnim vremenima

Da su pandemije stvar nekih prošlih vremena, daleko od sigurnosti i udobnosti suvremenog doba, vjerovala je većina nas. Ovogodišnja situacija iznenadila je sve i mnoge zatekla nespremne, zbog čega volimo reći da živimo u izazovnim vremenima. Međutim, nije li svaki trenutak izazov jer nikada ne znamo što budućnost nosi? Dok mi volimo misliti da imamo potpunu kontrolu nad našim životima i onim što se oko nas događa, stoički filozofi davno su shvatili da to nije slučaj i prihvatili svoja ograničenja. Stoga bi nam bilo korisno proučiti ideje ovih nerijetko krivo shvaćenih mudraca, kako bismo se lakše nosili s trenutnim izazovima, ali i onima koji će tek doći.

Saznaj više
Moja sretna hrana i sensa dan
25. lipnja 2020

Dođite na razgovor s našom autoricom Majom Brekalo

Veseli nas što vas možemo pozvati na Sensa dan u sklopu kojeg će se održati i ragovor s fantastičnom foodblogericom Majom Brekalom povodom izlaska njezine prve kuharice  "Moja sretna hrana" 

Saznaj više
Manduka torba go play maka (1)
16. lipnja 2020

Manduka i Jade oprema te knjige o jogi na sniženju

Sniženje odabranih proizvoda Jade i Manduka te knjiga o jogi na engleskom jeziku vrijedi u našoj knjižari kao i na webhopu od 1. do 30. lipnja 2020. 

Saznaj više