Začini
10. rujna 2019

Deset supernamirnica za zdravlje dojki

Znanje je moć, a dr. Kristi Funk, liječnica koja je brojnim ženama promijenila život, nudi upravo to. U svojoj knjizi Dojke: priručnik za vlasnice, iznosi znanstvene činjenice, složene teorije i kliničko iskustvo te s čitateljem dijeli primjenjive i razborite savjete za optimalno i dugoročno zdravlje vaših dojki. Iz knjige prenosimo preporuke dr. Funk za deset supernamirnica koje bi doista mogle zaustaviti rak. 

Saznaj više
Rujansko sniženje u planetopiji
3. rujna 2019

Rujansko sniženje

Nastavljamo s mjesečnim sniženjima u našoj knjižari kao i na webshopu. Priručnici, slikovnice, kuharice, romani za djecu sniženi od 10 do 80%. 

Saznaj više
754 x 387   banner planetopija
2. rujna 2019

Festivalskih -20%

Povodom Festivala svjetske književnosti koji se u Zagrebu i Splitu održava od 8. do 14. rujna sniženi su naslovi autora koji gostuju na festivalu!

Akcija traje od 1. do 30.9. u našoj knjižari kao i na webshopu. 

Saznaj više
Sanja toljan predavanje pula
2. rujna 2019

Predavanje o štitnjači u Puli

Što o uzrocima i rješenjima problema sa štitnjačom kaže Anthony William poznatiji i kao Medicinski medij, te kako ovu metodu i rješenja problema objašnjava dr. Sanja Toljan, saznajte na predavanju u Puli. Osim o predavanje, saznaj više i o radionici. 

Saznaj više
Sok za spas jetre web
1. rujna 2019

Sok za spas jetre

Spasite li jetru, spasit ćete i svoje srce, mozak, imunološki sustav, kožu i probavu, piše Medicinski medij u svojoj novoj knjizi Zdrava jetra, iz koje prenosimo recept za sok za spas jetre. 

Saznaj više
Planetopijine srijede
30. kolovoza 2019

Domaća i strana gostovanja

Provjeri tko nam se sve dolazi u goste u 11. ciklusu "Planetopijinih srijeda". Veselimo se zajedničkom druženju!

Saznaj više
Baba ganoush
21. kolovoza 2019

Isprobaj recept za baba ganoush

Dok još traje relativno kratka sezona patlidžana isprobajte recept za vegetarijanski "kavijar" od patlidžana, poznatiji kao baba ganoush, iz zbrike recepata Maje Kefečeke "Namazi i umaci". Poslužen uz beskvasni kruh, pita kruh, naan ili chapate, bit će to odlično malo jelo kad vam dođu gosti, za vrtne zabave ili piknike. 

Saznaj više
Unutarnje izenjerstvo vijest
19. kolovoza 2019

Guru - ta "prosta" riječ

Čovjek koji je odrastao u Indiji u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, u doba plavih traperica i Beatlesa, i koji je pročitao podosta europske filozofije i književnosti, danas je jedan od omiljenih suvremenih duhovnih učitelja i autor „Unutarnjeg inženjerstva“ bestelera New York Timesa kojeg smo nedavno objavili na hrvatskom jeziku. Iz uvoda knjige prenosimo..

Saznaj više
Zegevege planetopija
18. kolovoza 2019

Planetopija na ZeGeVege festivalu

Potražite naš štand s odabanim naslovima po promotivnim cijenama na najvećem veganskom festivalu u regiji! 

 

Saznaj više
Planetopijini naslovi po 20 kn
25. srpnja 2019

Ljetna rasprodaja

 Od 1.7. - 31.8. u našoj knjižari i webshopu traje velika ljetna rasprodaja s naslovima po 20 kuna.  

Saznaj više