Knjižara planetopija
3. lipnja 2020

I naša knjižara sudjeluje na potresno dobrom tulumu u Q'ART-u

U nedjelju, 7. lipnja naša draga Ilica bit će najživlje mjesto u gradu. Projekt Ilica Q'art 2020 taj dan organizira potresno dobar tulum u srcu Zagreba. Bogatom programu pridružuje se naša i vaša kvartovska knjižara Planetopija. 

U nedjelju radimo od 10 do 14 sati.

Saznaj više
Bkjulytuesday 186
1. lipnja 2020

Zašto je danas važan wabi-sabi

Beth Kempton, autorica knjige "Wabi-sabi"  i ugledna je japanologinja za koju je arhitekt Daisuke Sanada i potomak velikog japanskog samuraja rekao: "Beth Kempton je rekao da je jedna od velikih autorica rođenih izvan Japana koja istinski razumije wabi-sabi i da preporučuje ovu knjigu svakome tko traži vrijeme i prostor u svom životu."

 U tekstu kojeg prenosimo iz knjige, pogledajte i video poruku koju je autorica snimila za naše čitatelje.

Saznaj više
Oracle cards sniženje na webshopu
1. lipnja 2020

Ekskluzivno na webshopu: anđeoske i druge karte na sniženju

Raznovrsne 'oracle cards' na engleskom jeziku dio su ponude naše knjižare koja jako veseli mnoge od vas. Interes za njima posebno je bio vidljiv posljednjih mjeseci no oduvijek su karte bile jako tražene. Tijekom mjeseca lipnja imamo 10% popusta na cijelu ponudu karti za naše webshoppere!
 

 OVDJE provjeri karte na sniženju

Saznaj više
2 + 1 gratis
1. lipnja 2020

2 + 1 gratis

Lipanj donosi posebnu priliku u našoj knjižari. Uz kupljena bilo koja dva Planetopijina naslova, odaberite jednu knjigu s ovog popisa i nju darujemo gratis!
Pogodnost vrijedi samo za kupnju u knjižari, Ilica 68 i traje od 1. 6. do 30.6. 2020.

Saznaj više
Img 8180
1. lipnja 2020

Domaći proizvod - voštani papir za zamatanje namirnica

Veseli nas novi domaći eko-proizvod u našoj knjižari! Ovaj prekrasni voštani papir za višestruku uporabu prirodna je alternativa plastičnim folijama za hranu. Sastavljen od pčelinjeg voska, ekološkog pamuka, prirodne borove smole i ulja jojobe, bit će odličan za očuvanje svježine namirnica.

Iskoristi lipanjsko sniženje od 15%! 

Saznaj više
Transurfing
31. svibnja 2020

U čemu je tajna transurfinga

Jedna od Planetopijinih najuspješnijih serija svakako je ona o transurfingu moćnoj tehnici upravljanja stvarnošću koja predlaže drukčiji način razmišljanja i djelovanja kako biste ostvarili ono što želite. Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj - on se sam ostvaruje! Koncepti koje transurfing donosi poput klatna, energetike, kordinacije, transakcije ili prostora varijanti i danas jednako pobuđuju maštu novih generacija "transurfera". Kako transurfing objašnjava autor knjiga i ruski fizičar Vadim Zeland, saznajte u ovome razgovoru. 

Saznaj više
Manduka torba go play maka (1)
29. svibnja 2020

Manduka i Jade oprema te knjige o jogi na sniženju

Sniženje odabranih proizvoda Jade i Manduka te knjiga o jogi na engleskom jeziku vrijedi u našoj knjižari kao i na webhopu od 1. do 30. lipnja 2020. 

Saznaj više
Knjige flow summit
21. svibnja 2020

Knjige predavača Flow! Summita

Hit knjige predavača  Flow! Summita potražite u našoj knjižari! 

Saznaj više
Tao te ching 2
19. svibnja 2020

Sveto nadahnuće: priroda

Ne bez razloga u svojem izdavačkom planu vraćamo se klasicima za koje prepoznajemo da nose iznimnu mudrost i pomoć koja nam je danas kao čitateljima i svjedocima izazovnih vremena itekako potrebna. Uz Waldena, Meditacije Marka Aurelija ili Jezik ptica, tu je ponovno i  Tao Te Ching, klasik kineske kulture napisan prije 2500 godina. Taj je nevelik tekst odavno prerastao granice svog porijekla i danas se svrstava u bezvremenske vrhunce svjetske literarne baštine. Uvod ovog obnovljenog izdanja s novim prijevodom Marine Kralj Vidačak poslužit će kao izvrstan orijenit i vodič za istinsko uživanje u mudrosti ovog drevnog teksta.

Saznaj više
Sniženje u svibnju
18. svibnja 2020

Svibanjsko sniženje

Izvrsnu publicistiku i beletristiku te popularne naslove iz područja osobnog razvoja po posebnim cijenama tijekom svibnja možete kupiti u našoj knjižari kao i ovdje na našem webshopu. 

Sniženje traje od 1.5. do 31.5. 2020. 

Saznaj više