Nasih 15 godina
21. listopada 2021

Za 15. rođendan darujemo 15% popusta

Ove godine slavimo svoj 15. rođendan - i naša nakladnička kuća i knjižara!
Proslavite s nama uz 15% popusta koje darujemo u rođendanskom tjednu na sva Planetopijina izdanja u našoj knjižari kao i na webshopu. 

Saznaj više
Img 9109
15. listopada 2021

Biblija ženskog zdravlja za sva vremena

Nakon 20 godina od objavljivanja knjige Žensko tijelo, ženska mudrost, koja je možda i ponajviše obilježila Planetopijino izdavaštvo i promijenila živote milijuna žena na planetu, ponosno najavljujemo da je u knjižare stiglo novo, obnovljeno i prošireno izdanje s gotovo 500 stranica novog teksta, podataka, istraživanja i preporuka.

Saznaj više
Naslovni vizual web
13. listopada 2021

Uskoro kreće naš podcast

Već nas znate kao izdavačku kuću posvećenu ljubavi prema knjigama i planetu Zemlji. U godini u kojoj obiježavamo svojih prvih 15 godina, pokrenuli smo novi projekt - Planetopijin podcast!

Saznaj više
Img 8180
4. listopada 2021

Sniženje u listopadu

Slikovnice, kuharice, knjige na hrvatskom i engleskom, eko-proizvodi...listopadnu lepezu sniženja svakako treba pregledati.
A kako se 4. 10. obilježava i "Svjetski dan životinja"  dio naslova na sniženju posvećen je upravo slikovnicama koje govore o životinjama i našem odnosu prema njima te veganskim kuharicama.
Prilika traje od kraja mjeseca.  

 

Saznaj više
Nestor office mark (1)
29. rujna 2021

Nova znanost o izgubljenom umijeću disanja

Kada ste zadnji put razmišljali ili slušali o utjecaju disanja na cjelokupno zdravlje pojedinca? Možda su nam u djetinjstvu spomenuli da udišemo na nos umjesto na usta, ali većina nas nikad se nije dublje pozabavila tom temom. Zadnjih godina pojedinci poput Wima Hofa i rastuća popularnost joge probudili su interes za ovom osnovnom biološkom funkcijom. 

Saznaj više
Nes2
20. rujna 2021

James Nestor u Zagrebu

James Nestor, autor svjetskog hita DAH, fascinantnog istraživanja o važnosti disanja i njegovog utjecaja na zdravlje, 22. listopada stiže u Zagreb.

Saznaj više
Matias north v8dsloy80xk unsplash
1. rujna 2021

Na sniženju odabrani domaći naslovi, strana knjiga, bilježnice od kamene prašine...

Serijal Čudotvorne namirnice, knjiga Ustav Republike Hrvatske uz odabrana izdanja na hrvatskom i engleskom jeziku, dio su ponude naslova u izdanju Planetopije i drugih izdavača na našem redovnom mjesečnom sniženju.
A sniženi su i eko-gift proizvodi poput bilježnica čiji su papiri stvoreni od kamene prašine....

Saznaj više
Kaste za web
31. kolovoza 2021

Laži koje nas razjedinjuju

Isabel Wilkerson, američka autorica i dobitnica Pulitzerove nagrade za novinarstvo, 2020. godine objavila je knjigu Kaste: Laži koje nas razjedinjuju kojom ruši tu zabludu i otkriva da kastinski sustav nikako nije arhaičan ili iskorijenjen u suvremenom društvu.
Proglašen novim američkim klasikom i najboljom knjigom u kategoriji publicistike za prošlu godinu, ovaj naslov možete pročitati u izvrsnom prijevodu Jasne Mati u izdanju Planetopije.

Saznaj više
Hof wim ©courtesy of innerfire
24. kolovoza 2021

Wim Hof - pismo čitateljima

Wim Hof dobio je nadimak Ledeni Čovjek oborivši niz svjetskih rekorda povezanih s izlaganjem hladnoći. Njegovi podvizi uključuju penjanje na planinu Kilimandžaro u kratkim hlačama, bosonogo trčanje polumaratona iznad Arktičkog kruga i stajanje u spremniku s ledom duže od 112 minuta.
Kako bi pomogao ljudima diljem svijeta, osmislio je svoju metodu koju je, uz osobnu priču, predstavio u knjizi Metoda Wim Hof od sada i na hrvatskom jeziku. 

A ovo je njegovo pismo čitateljima..

Saznaj više
20210428 125731
24. kolovoza 2021

Projekt Ilica: Q'ART od 13. do 19.9. 2021.

"Sve boje Ilice" naziv je jesenskog izdanja Ilica Q'Art koji ovoga puta traje čak tjedan dana, od ponedjeljka 13.9. do nedjelje 19.9. 2021.

Knjižara Planetopija taj tjedan radi duže svaki dan, a otvoreni smo i u nedjelju. 

Saznaj više