Man g0650784bc 640
3. siječnja 2022

Sniženje u siječnju

Prvi mjesec nove godine donosi i nova sniženja u našoj knjižari kao i webshopu. Provjeri naslove u izdanju Lumena, Školske knjige i Planetopije koji do kraja mjeseca imaju posebnu cijenu. 

Saznaj više
Img 9109
1. siječnja 2022

Biblija ženskog zdravlja za sva vremena

Nakon 20 godina od objavljivanja knjige Žensko tijelo, ženska mudrost, koja je možda i ponajviše obilježila Planetopijino izdavaštvo i promijenila živote milijuna žena na planetu, ponosno najavljujemo da je u knjižare stiglo novo, obnovljeno i prošireno izdanje s gotovo 500 stranica novog teksta, podataka, istraživanja i preporuka.

Saznaj više
Charlescloseup   754 × 387   v2
31. prosinca 2021

Ljepši svijet je moguć

U siječnju objavljujemo knjigu američkog autora, mislioca i predavača Charlesa Eisensteina "Srce zna da je ljepši svijet moguć" u kojoj pokušava odgovoriti na pitanje što mi kao pojedinci možemo učiniti da svijet bude bolje mjesto u vrijeme društvene i ekološke krize.  Dok ne dovedemo sebe u red, sve što poduzmemo, bez obzira na to koliko nam namjere bile dobre, bit će pogrešno. Moramo odustati od narativa odvojenosti kako bismo živjeli priču o povezanosti, smatra Eisenstein.

Za hrvatsko izdanje napisao je poseban predgovor koji dijelimo s vama.

Saznaj više
2 (5)
Parfe krema od čokolade i lješnjaka   crop
22. prosinca 2021

Parfe krema od čokolade i lješnjaka

Gurmanski recepti koji nas čine sretnima a nije ih teško napraviti, malo koga neće razveseliti. Baš kao i nova kuharica Maje Brekalo "Moji sretni kolači" iz koje dijelimo s vama upravo jedan takav recept.
Uživajte!

Saznaj više
Podcast web zora
14. prosinca 2021

Planetopijin podcast #4: Zora Subotić

Novu epizodu našeg podcasta poslušajte NA LINKU

Saznaj više
Img 8452a
13. prosinca 2021

15% popusta na bočice 24Bottles za 15. rođendan knjižare

15. rođendan nakladničke kuće Planetopija kao i naše knjižare obilježili smo cijelim nizom pogodnosti i darivanja.
A proslavu završavamo popustom na sve proizvode 24Bottles koji spadaju u kategoriju najpopularnijih proizvoda našeg eko-asortimana. Iskoristite priliku i pod bor stavite 24Bottles - lijep, koristan i održiv poklon koji će trajati godinama. 

A uz svaku kupnju male bočice za vodu od 250 ml 24 bottles darujemo crnu navlaku od neoprena koja čuva temperaturu i štiti bocu od oštećenja.

Saznaj više
15 dobitnika rođendnska tombola
10. prosinca 2021

15 dobitnika naše rođendanske tombole

Došao je kraj rođendanske tombole knjižare Planetopija i izvučeni su sretni dobitnici i dobitnice. Tko su oni i koje su knjige poželjeli koje ćemo im pokloniti, saznajte ovdje. 

Saznaj više
Podcast web rundek
2. prosinca 2021

Planetopijin podcast #3: Sanda Hržić i Darko Rundek

Ne možemo voljeti ono što ne poznajemo, rekli su nam uz puno drugih misli koje ostaju s nama dugo nakon snimanja ove epizode. Klikom na ovaj link uživajte i vi u riječima, glazbi i stihovima.

Saznaj više
Img 8673 (1)
2. prosinca 2021

Veliko blagdansko sniženje

Posljednje ovogodišnje sniženje u našoj knjižari i webshopu donosi jedinstvenu kombinaciju  prelijepih, novih, traženih slikovnica i romana kao i vječnih klasika koje možete kupiti po posebnim cijenama. I to više od stotinu naslova. 
Svečana, blagdanska i posebna prilika za sve koji vjeruju da je knjiga jedan od najljepših poklona za blagdane!

Saznaj više