Edo popović planetopija srijedom
15. studenog 2019

Kroz život i planine izvan označenih staza

Na posljednjoj Planetopijinoj srijedi ove godine s našim istaknutim piscem Edom Popovićem razgovaramo o knjigama, divljini, ekologiji i povratku jednostavnom životu. 

Saznaj više
Neboder života promocija
15. studenog 2019

Upoznaj fascinantnu priču Zorana Salopeka

Prvijenac Zorana Salopeka nevjerojatna je priča o životnom uspjehu i dubokoj osobnoj transformaciji - upečatljiva priča o ulaganju u osobni rast i obrazovanje. Tegoban put o uspinjanju iz podruma života,  prema vrhu nebodera opisan je bez uljepšavanja, ali uz puno korisnih alata za razvoj samosvijesti.

Pridružite se susretu s autorom i zajedničkom razgovoru o savladavanju životnih prepreka. 

Saznaj više
Meditacije dispenza
12. studenog 2019

Dispenzine meditacije na engleskom jeziku - 10%

CD-i za meditaciju, glazba za meditaciju i edukativni CD-i na engleskom jeziku - sve to od dr. Dispenze - do kraja mjeseca ima promotivnu cijenu u našoj knjižari kao i na webshopu.    

Saznaj više
Interliber 2019
11. studenog 2019

Interliber 2019.

Dragi naši, 

od utorka 12. do nedjelje 17. studenog čekamo vas u petom paviljonu Zagrebačkog Velesajma na starom mjestu. Od najnovijih izdanja koji su stigli baš za Interliber, preko naših najvećih klasika do naslova koje možete pronaći za samo 20 kn, vrijeme Interlibera je vrijeme da si ugodite knjigom. 

Vidimo se!

Saznaj više
Mouch mouch
5. studenog 2019

Sniženje originalnih drvenih maskica za mobitele

Iz obiteljske loze drvodjelaca, arhitekata i dizajnera iz Grčke, nastao je Mouchmouch Designs, a njihove fantastične drvene maske za brojne modele iPhonea, sada su na sniženju u našoj knjižari kao i na webshopu.

Prilika traje od 1. do 30. 11. 

Saznaj više
Sniženje studeni
4. studenog 2019

Sniženje u studenom

Sniženje vrijedi do kraja studenog 30.11. 2019. u našoj knjižari kao i na webshopu.  

Saznaj više
Neboder života zoran salopek
30. listopada 2019

Osobna priča o uspjehu usprkos teškim životnim okolnostima

 Na Interliber stižemo s nekoliko noviteta od kojih izdvajamo prvijenac Zorana Salopeka "Neboder života". Radi se o iznimnoj životnoj priči čovjeka koji je savladao brojne prepreke kako bi se iz 'podruma' života, koji nije obećavao ništa osim sve većih životnih problema i neuspjeha, radom na sebi i obrazovanjem uzdigao do vrha nebodera. Knjiga koja se čita u dahu i motivira na ustrajnost i kretanje naprijed usprkos životnim nedaćama. 

Saznaj više iz predgovora Alana Žepeca. 

Saznaj više
Sanda i darko split
29. listopada 2019

Jezik ptica dolazi u Split

Sanda Hržić i Darko Rundek počastili su nas maestralnim prijevodom „Jezika ptica“ Faridudina Atara. Uz poeziju i glazbu te prikazivanje perzijskih minijatura, predstavili su ovo kapitalno djelo sufijske književnosti iz 12. stoljeća u Zagrebu gdje je duševljena publika u prepunoj dvorani Makronove uživala u jedinstvenom poetsko-glazbenom doživljaju. A sada stižu u Split!

Vidimo se 6.11. u 18 sati.

Saznaj više
Ramen juha maja kefeček basta
24. listopada 2019

Ramen s misom

Azija je oduvijek privlačila ljude svojom prekrasnom egzotičnom prirodom, bogatom kulturom i kuhinjom koja pršti okusom, bojama i teksturama. Da bismo utažili čežnju i glad za tim dalekim dijelom svijeta nije potrebno krenuti na put – dovoljno je uzeti u ruke novu kuharicu Maje Kefeček Basta i zaputiti se prema svojoj kuhinji. Za sve hladnije dane preporučamo divni mirisni ramen s misom. 

Saznaj više
Sajam knjiga u beogradu
21. listopada 2019

Planetopija na Sajmu knjiga u Beogradu

Zajedno s deset najvećih izdavača iz Hrvatske, Planetopija sudjeluje na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Saznaj više