Odrasla osoba i vezi

Ljubav i veze vječne su teme koje nas ne prestaju okupirati, posebice kad ne ide sve glatko ili onako kako smo zamišljali. No, kako bi zapravo trebalo ići, objasnit će nam Irena Jurjević na Planetopijinoj srijedi, 17. 5 u 19 sati.

Za početak, valja znati zbog čega smo se zaista zaljubili u našeg partnera. Naš svjesni um zaljubljuje se u osobine partnera koje nam se sviđaju – nježna, visok, uspješan, pametna – dok naše nesvjesno bira na sasvim drugačiji način. A po kojim parametrima nesvjesno bira u koga ćemo se zaljubiti, saznat ćete na Planetopijinoj srijedi 17.5. u 19 sati u Makronovi kada je naša gošća Irena Jurjević, savjetnica iz gestalt psihoterapije.

Irena će nam otkriti još neke tajne (ne)uspješnih veza te pojasniti :

  • Zašto nas živciraju upravo one karakteristike partnera koje su nas na početku veze toliko privlačile?
  • 7 principa uspješnog braka (po Gottmanovim istraživanjima)
  • Znakove i ponašanja koji su riskantni za vezu te kako predvidjeti raskid
  • Zašto neki ljudi biraju uvijek „loše“ partnere, dok drugi uspijevaju postići kvalitetnije i duge odnose?
  • Kako se u vezama borimo za moć te kako u odnosu postići veći balans?
  • Zašto nam seks u dugim vezama postaje manje uzbudljiv i što činiti po tom pitanju?

Ako vas zanima kako ostati u kvalitetnoj vezi i kada prođe faza lude zaljubljenosti – kako biti odrasla osoba u vezi – svakako nam se pridružite!

Ulaznica je 20 kn

Očekuje vas promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova. 

Irena Jurjević savjetnica je iz geštalt psihoterapije te praktičarka NLP-a i hipnoze. Vodi udrugu za osobni i profesionalni razvoj Centar uspjeha. Profilirala se na području upravljanja emocijama i stresom, jačanja samopouzdanja, tretiranja ovisnosti o ljubavi te rada s nesvjesnim sadržajima, intuicijom i snovima.