Fit 1905733 1920
Autor Vlasta Prohaska Jarec

„Ono što me oduševilo kod detoksa je odraz moga lica u zrcalu, već nakon četvrtog dana koža i oči su blistali, a trbuh se ispuhao“, komentar je jedne od brojnih oduševljenih polaznica detoks-programa Dunje Gulin, stručnjakinje za detoksikaciju na prirodan način.

A sve o detoksu od A do Ž saznat ćete na Planetopijinoj srijedi, 31.5. u 19 sati, kada će naši gosti biti Dunja Gulin i Mario Valentić!

Promjene u izgledu samo su dio posljedica detoksa -  veća doza vitalnosti, pomlađeno tijelo, jači imunitet, gubitak kilograma – sve su to promjene koje će vas oduševiti, ali još je važnije da će i potrajati!

No kako provesti detoks? Koliko treba trajati? Što točno trebam jesti? Kako se organizirati? Gdje pronaći podršku? Trebam li vježbati? Hoće li mi netko složiti jelovnike za svaki dan? Mogu li preživjeti bez kave? Što ako padnem u krizu? Koliko ću kilograma smršavjeti? Što nakon detoksa – smijem li opet jesti čokoladu?

Na sva pitanja o detoksu kojih biste se mogli sjetiti, odgovorit će gosti Planetopijine srijede Dunja Gulin, autorica knjige Detoks program od A do Ž te suradnik na knjizi i stručnjak za kondicijsku pripremu Mario Valentić!

Recite zbogom glavoboljama, alergijama i umoru, recite da detoksu, a po nadahnuće i savjete dođite na Planetopijinu srijedu, 31.5. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1.  

Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova.

Dunja Gulin educirala se na području prirodne prehrane, prvo u Makronovi, a zatim kroz rad i asistiranje na mnogim programima u Hrvatskoj i inozemstvu te pohađanjem konferencija o zdravoj prehrani u SAD-u gdje je završila i Plant-Based Nutrition program dr. Colina Campbella pri sveučilištu Cornell. Osim kuharica Doručak i Vege-burgeri autorica je nekoliko kuharica na engleskom jeziku: Raw Food Kitchen, The Vegan Baker, The Vegan Pantry, Fermented Foods, Falafel Forever. Pokretačica je projekta Rentaj Chefa i autorica on-line detoks škole kuhanja na www.dunjagulin.com.

Mario Valentić poznati je stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša, osobni trener i savjetnik, fitnes i pilates instruktor. Višestruki je prvak Hrvatske u hrvanju. Bavi se glumom, radi kao voditelj i strastveni je promotor zdrave prehrane. Saznaj više na HealthyFit by Mario Valentić.