Dunja gulin
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Dunja Gulin, autorica knjige Detoks program od A do Ž u bio&bio trgovinama savjetuje o detoks programu i kako ga provesti sigurno, bez odricanja i s izvrsnim rezultatima! A rezultati su veća doza vitalnosti, pomlađeno tijelo, jači imunitet, gubitak kilograma i mnogi drugi....

Dođite, pitajte, krenite na detoks - isplati se!

Koliko treba trajati, što točno trebam jesti, gdje pronaći podršku, trebam li vježbati, hoće li mi netko složiti jelovnike za svaki dan, mogu li preživjeti bez kave, koliko ću kilograma smršavjeti, što nakon detoksa – smijem li opet jesti čokoladu - samo s neka od pitanja na koja će stručno odgovara Dunja Gulin. 

Evo gdje i kada ju možete pronaći!

raspored savjetovanja u bio&bio trgovinama

  • 05.06. bio&bio Varaždin, Trg slobode 1 / 12-13h
  • 07.06   bio&bio City Center one East, Slavonska av. 11d, Zagreb  / 18-19h  
  • 14.06. bio&bio Oktogon, Ilica 5, Zagreb / 12-13h
  • 16.6.  bio&bio Rijeka, Ivana Zajca 24/ 11 – 12h
  • 20.06. bio&bio Pula, Fontička 4 / 10-12h

 

" Ono sto me oduševilo kod detoksa je odraz moga lica u zrcalu, već nakon četvrtog dana koža i oči su mi blistali! Trbuh mi se ispuhao i nisam imala nikakve predmenstrualne simptome od kojih inače patim. Raznoliko se hranim, nisam vegetarijanka, puno treniram i trčim maratone. Tijekom detoksa sam trenirala jednakim, ako ne i jačim intenzitetom. Ručkovi iz jelovnika su prave male gozbe, klinci su isto uživali! Nakon nekoliko dana programa shvatila sam da si moram unaprijediti kuhinju dobrim blenderom i sokovnikom – to sam odmah učinila i nisam požalila investiciju!"