Christinapirelloradionicezagreb

Novu sezonu ciklusa "Planetopija srijedom u Makronovi" otvaramo jednim divnim kulinarskim gostovanjem u suradnji s Makronovom. Od 22. do 23. rujna u goste nam dolazi beskrajno šarmantna učiteljica kuhanja Christina Pirello!

Christina Pirello jedna je od najistaknutijih autoriteta s područja cjelovite i prirodne prehrane u Sjedinjenim Američkim Državama. Christina je vrsna kuharica i učiteljica kuhanja s diplomom iz nutricionizma, autorica nekoliko kuharica od kojih je najnovija kuharica Juhe i variva osmišljena za nakladničku kuću Planetopija. Emmyjem je nagrađena voditeljica kulinarskog showa Christina Cooks, koji se emitira na oko 200 nacionalnih postaja u SAD-u. Dobitnica Emmya za svoj kulinarski TV show te strastvena učiteljica veganskog kuhanja. Christina je makrobiotikom spasila život od teške bolesti, a njezina fascinantna priča, znanje i zarazna energija duboko će te dotaknuti i potaknuti da živiš svoj najbolji život. 

Hranom možemo promijeniti vlastito zdravlje, zdravlje naše obitelji te u konačnici promijeniti svijet! To možda stavlja velik pritisak odgovornosti na brokulu, ali imamo li nešto za izgubiti ako probamo? Odgovor je jasan – nemamo! No probamo li,  zauzvrat možemo dobiti sve  – svoje zdravlje i zdravlje planeta Zemlje. 

Predavanje

  • Petak, 22.9.  u 19 sati
  • Živi svoj najbolji život, večer inspiracije s Christinom Pirello povodom objavljivanja nove kuharice Juhe i variva
  • Ulaznica: 50 kn