Planetopija srijedom u makronovi

Naše večeri u Makronovi spremne su za vas - s proljećem kreće nova 6. sezona ciklusa Planetopijinih srijeda. Provjerite što smo za vas pripremili, tko će nam biti domaći i strani gosti i o čemu ćemo s njima razgovarati.

Veselimo se ponovnom druženju!

Gdje: Makronova, Ilica 11/1, Zagreb  Kada: u 19 sati  Ulaznica: 20 kn.

Sva predavanja su srijedom, osim gostovanja Sophie Sabbage koje će se održat iznimno u petak, a ulaznica je 50 kn.* Promotivna prodaja knjiga na svakom predavanju.

RASPORED

22.3. Vodič za dobar život – vječna mudrost Marka Aurelija, David Pejić

29.3. Tiranija mode i potraga za identitetom, Ivana Biočina

 5.4. Boginje ne stare - najvažniji savjeti dr. Northrup, Jadranka Boban Pejić

12.4. Regresoterapija i prošli životi, Petra Brzović

  3.5. Moć daha - vježbe disanja za zdravlje i miran um, Nina Vukas

10.5. Ljubav za sebe - učenje Teal Swan, Angelica Horvatic

17.5. Kako biti odrasla osoba u vezi,  Irena Jurjević

26.5. OTKAZANO PREDAVANJE: Rak je tvoj učitelj, a ne neprijatelj, Sophie Sabbage*

31.5. Detoks – kuhaj, pokreni se i zablistaj! Dunja Gulin i Mario Valentić

David Pejić diplomirao je na New York University filmsku produkciju i filozofiju na temu filozofije uma i njemačkog idealizma, a potom magistrirao filozofiju na Cambridgeu na temu Hegelove koncepcije odnosa uma i prirode. Danas je direktor tvrtke Bio-Zrno d.o.o. koja se bavi organskom poljoprivredom, proizvodnjom i ugostiteljstvom

Ivana Biočina autorica je knjiga Tiranija mode i Modus vivendi te dobitnica nekoliko nagrada za pisanje, među ostalim stipendije Zaklade Robert Bosch u suradnji s ‘Literaturhaus Berlin’ i nobelovkom Hertom Müller. Trenutno priprema scenarij za dokumentarni film o tekstilnoj industriji u Hrvatskoj.

Jadranka Boban Pejić vodeće je ime za prirodnu prehranu. Zajedno sa suprugom Zlatkom, prije više od 30 godina, pionirski je započela poučavati makrobiotiku, zdrave stilove življenja, promicati organski uzgoj i holistički pristup zdravlju i životu. Autorica je nekoliko knjiga, priručnika i brojnih kuharica od kojih su neke dobile i svjetska priznanja.  

Petra Brzović certificirana je transpersonalna i klinička hipnoterapeutkinja te regresoterapeutkinja - školuje se kod članova edukacijskog odbora u Institutu Michaela Newtona čija je i asistentica pri edukaciji drugih terapeuta u svijetu. Članica je Međunarodnog saveza terapeuta i savjetnika te voditeljica holističkog centra zdravlja „Zivia“ u Zagrebu. 

Snježana Nina Vukas, joga učiteljica i osnivačica Sangha joga centra i škole za joga učitelje u Zagrebu. Nina je međunarodno priznata vinyasa joga učiteljica, kreatorica Integral vinyasa joga metode koju osim u Hrvatskoj podučava po čitavom svijetu.

Angelica Horvatic duhovna je učiteljica i ambasadorica prakse Procesa cjelovitosti, alternativne psihoterapeutske tehnike izlječenja trauma čija je pokretačica poznata duhovna učiteljica i autorica Teal Swan. Uz to je NLP majstorica i hipnoterapeutkinja s višegodišnjim iskustvom rada s tisućama ljudi iz cijeloga svijeta.

Irena Jurjević savjetnica je iz geštalt psihoterapije te praktičarka NLP-a i hipnoze. Vodi udrugu za osobni i profesionalni razvoj Centar uspjeha. Profilirala se na području upravljanja emocijama i stresom, jačanja samopouzdanja, tretiranja ovisnosti o ljubavi te rada s nesvjesnim sadržajima, intuicijom i snovima.

Sophie Sabbage radi na području osobnog razvoja, emocionalne inteligencije i promjene korporativne kulture. Inspirativna je autorica, predavačica i voditeljica transformacijskih programa. Nakon što joj je dijagnosticiran rak napisala je bestseler i osnovala kompaniju kroz koju promiče pozitivne promjene, hrabrost, autentičnost i kreativnost.

Dunja Gulin autorica je popularne online detoks škole kuhanja, osnivačica projekta Rentaj chefa i autorica nekoliko kuharica na hrvatskom i engleskom jeziku. Svoju edukaciju počela je u ustanovi Makronova nakon čega se nastavila usavršavati u inozemstvu te je završila Plant- Based Nutrition program pri sveučilištu Cornell.

Mario Valentić  poznati je stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša, osobni trener i savjetnik, fitnes i pilates instruktor. Višestruki je prvak Hrvatske u hrvanju. Bavi se glumom, radi kao voditelj i strastveni je promotor zdrave prehrane.