Alis marić srijeda

Pozivamo vas na posljednu ovosezonsku Planetopijinu srijedu kada je naša draga gošća Alis Marić s portala Čitaj knjigu. Očekujemo vas u srijedu, 6.12. u 19 sati u Makronovi, u toploj atmosferi i uz promotivne cijene knjiga. Ulaz je besplatan!

Ime Alis Marić postalo je sinonim za ljubav prema knjizi za sve one koji vole čitati i traže informacije na internetu. Jedna od najpoznatijih blogerica o knjigama u regiji osnivačica je iznimno popularne društvene mreže i bloga Čitaj knjigu koji se pretvorio u fenomen. Tajna njezinog uspjeha je što, baš kao i mi, duboko vjeruje da knjige mogu promijeniti život. Njezina životna priča to potvrđuje: kada je nakon otkaza okrenula posve novu stranicu, upravo su knjige bile i ostale njezino nadahnuće sve do danas. Svojim bogatim iskustvom, svojom strašću za čitanjem i potragom za dobrom knjigom, Alis Marić svakodnevno dokazuje moć pisane riječi.

Večer inspiracije s Alis Marić zadnja je Planetopijina srijeda u ovom ciklusu na kojoj ćemo razgovarati o knjigama koje su joj obilježile život te će nam kroz njih ispričati više o svojoj životnoj priči, o tome što se događa kad odlučite slijediti svoju strast, o planovima, inspiraciji, što je veseli i čemu se nada u novoj godini.