Učiteljicekuhanja predavanje

Ana, Tončika, Željka i Vlatka - imena su dobro poznata svim polaznicima radionica kuhanja u Makronovi. Kad ih čujemo, prvo pomislimo na zdravu i jako ukusnu hranu, na žene pune znanja, iskustva i korisnih savjeta. No znate li da se među tim vrsnim učiteljicama kuhanja krije majstorica joge i bivša plesačica Montažstroja, sociologinja i aktivistica, povjesničarka umjetnosti i vrsna stilistica hrane?

Kako se svaka od njih našla u Makronovi kao učiteljica kuhanja, kako su se njihovi životi promijenili pod utjecajem prehrane, gdje crpe inspiraciju, zlata vrijedni savjeti o zdravlju i hrani te što misle o prehrambenim trendovima, samo su neke od tema o kojima ćemo s njima razgovarati na novoj Planetopijinoj srijedi. Pridružite nam se na večeri inspiracije s učiteljicama kuhanja!

Srijeda, 18.10. u 19 sati

Makronova, Ilica 11/1 Zagreb

Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja brojnih kuharica kao i mnogih Planetopijinih noviteta. 

Više o našim gošćama

Ana Janjatović Zorica, autorica je kuharica Salate, Mahunarke, Složenci i variva i Tofu. Dugogodišnja je suradnica u Makronovi u kojoj djeluje kao učiteljica Škole prirodne kuhinje u kojoj održava seminare i radionice kuhanja.

Tončika Cukrov, profesorica je povijesti i povijesti umjetnosti. U Makronovi djeluje kao učiteljica kuhanja na Školi prirodne kuhinje te vodi različite radionice i seminare kuhanja. Autorica je kuharica Zimnica i Klice.  

Željka Fordren-Jambrešić, food stilistica i dugogodišnja kuharica prirodne kuhinje. Učiteljica je Škole prirodne kuhinje te voditeljica radionica kuhanja u Makronovi. Autorica je kuharice Domaća jela.

Vlatka Frketić, profesionalna plesačica, učiteljica suvremenog plesa i joge. Ponosna predavačica prirodne prehrane na Međunarodnoj Shiatsu Školi. Učiteljica na Školi prirodne kuhinje u Makronovi te voditeljica Male škole kuhanja i brojnih radionica kuhanja.