Prosli zivoti lbl

Neki ljudi smatraju da su reinkarnacija, duhovni vodiči i postojanje duše samo zanimljive ideje. Drugi u te ideje vjeruju. No činjenica je da smo mnogo više od fizičkog tijela i mnogo više od onoga što vidimo - mješavina smo energija, iskustava i lekcija svih prošlih života. Upravo zato odgovore na pitanja koja si svi postavljamo - tko smo, zašto smo ovdje i kamo idemo - može nam dati uvid u prošle živote, ali i u život između života ili LBL (Life between Lives) – vrijeme između životnih inkarnacija. A upravo će to biti tema nove Planetopijine srijede kada je naša gošća Petra Brzović, certificirana terapeutkinja metode Life Between Lives.

Radi se o evolucionarnoj i jedinstvenoj vrsti duhovne terapije, koja je neinvazivna i blaga, a istovremeno izuzetno učinkovita. Obuhvaća hipnozu, regresiju i njihovu integraciju, a nastala je na temelju više od 25 godina istraživanja ugledne znanstvene ustanove Newton Institute.

Što je Život između života? Duboko i dalekovidno iskustvo koje mijenja život, tvrdi Petra Brzović, terapeutkinja koja je pomogla mnogima da sagledaju svoje probleme iz nove perspektive, posebno uznemirujuće odnose s drugima, stvore nove strategije za rješavanje problema, dobiju jasan uvid u svrhu svog života, nađu unutarnji mir i krenu dalje nakon velikog gubitka, smanje ili uklone nezdrave navike, stres, strahove, fobije, boli, tjeskobe i poboljšaju tjelesno-mentalno-emocionalno-duhovnu ravnotežu. 

srijeda, 7.3. u 19 sati

Makronova, Ilica 11/1

Ulaznica 20 kn. Promotivna prodaja Planetopijinih naslova te knjiga na temu prošlih života. 

Petra Brzović je certificirana transpersonalna hipnoterapeutkinja, klinička hipnoterapeutkinja i regresoterapeutkinja, članica IACT – Međunarodnog Saveza Terapeuta i Savjetnika te članica Instituta Michael Newton za terapiju Života između Života. Osim što radi kao terapeutkinja, vodi radionice i seminare diljem svijeta te predaje u internacionalnim školama obučavajući druge terapeute. Osnivačica centra za holističko zdravlje Zivia.