Petra brzović predavanje

Iako se o regresoterapiji i iskustvu prošlih života s ciljem rješavanja zdravstvenih tegoba, emocionalnih traumi ili međuljudskih odnosa još uvijek premalo zna, ova tema oduvijek pobuđuje velik interes. Iskustva mnogih govore kako ova metoda donosi nevjerojatno puno uvida koji pomažu bolje razumijeti svoje trenutno stanje, odnose koje imamo u životu ili pak spoznati svrhu duše. Više o regresoterapiji i putovanjima u prošle živote saznajte na Planetopijinoj srijedi, 12. 4. u 19 sati!

Putovanje duša, Prošli životi i paralelne stvarnosti, Čuda se događaju, samo su neki od naslova bestselera najpoznatijih svjetskih autoriteta na temu prošlih života kao što su Micheal Newton, Mira Kelly i dr. Brian Weiss. A na sljedećoj Planetopijinoj srijedi naša je gošća Petra Brzović, certificirana hipnoterapeutkinja i regresoterapeutkinja koja je svoje znanje stekla pod vodstvom Paula Auranda i Allison Axinn u Institutu Michaela Newtona, te je i sama asistentica pri edukaciji drugih terapeuta u svijetu. S Petrom razgovaramo o prošlim životima, životima između života, o našoj svijesti i podsvijesti te pohranjenim sjećanjima u tijelu i kako ih osloboditi. Kako izgleda terapija regresijom, kamo odlazimo u stanju hipnoze i koje vrste regresije postoje.

Kako nam u sadašnjem životu pomažu sjećanja iz prošlih života, saznat ćete na novoj Planetopijinoj srijedi,  12. 4. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1

Ulaznica je 20 kn. Promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova. 

Petra Brzović certificirana je transpersonalna i klinička hipnoterapeutkinja te regresoterapeutkinja - školuje se kod članova edukacijskog odbora u Institutu Michaela Newtona. Članica je Međunarodnog saveza terapeuta i savjetnika te voditeljica holističkog centra zdravlja „Zivia“ u Zagrebu.