Beach 731147 1920
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Budući da vaš mozak ima moć pretvoriti osjete u stvarnost, on ih može i zauvijek ukloniti. Upotrijebite ovo u svoju korist, uvježbavajući svoj mozak za meditaciju. Skretanje vaše pozornosti s bolova donijet će vam najveću radost. Slijedi nekoliko naših omiljenih meditacija iz knjige Živjeti bez bolova koje biste mogli iskušati.

Terapeutski ocean

Zamislite se kako koračate predivnom plažom u suton ili u cik zore. Uvjerite se da je temperatura savršena. Morskog lahora ima upravo koliko treba, a vaša stopala uživaju u nježnom milovanju pijeska i valova. Osjetite kako ocean odnosi sve vaše brige i ispire ih. Vi se ne trebate držati tih starih emocija jer one ne koriste ni vama ni ikome drugome. Neko vrijeme duboko dišite i uživajte u ovom čarobnom iskustvu.

Iscjeljujuća prašuma

Zamislite se kako sjedite usred prašume. Polako promotrite kakve vas sve nijanse zelene boje okružuju. Zelena je boja iscjeljenja kojoj iskazujete dobrodošlicu u svoje tijelo. Vjerojatno ćete osjetiti trnce dok smaragdna energija ulazi u vaše biće. S vama se u prašumi nalazi i arkanđeo Rafael. On će raščistiti sve prepreke koje stoje na putu vašem spokoju i blagostanju. Osluhnite zvuke  prirode – zvuke drveća, ptica i slatke pjesme vedrine.

Koristeći svoje bogato iskustvo, dr. Doreen Virtue, slavna duhovna iscjeliteljica i autorica, i priznati australski naturopat Robert Reeves, u knjizi Živjeti bez bolova pojašnjavaju uzroke bolova – energetske, tjelesne i emotivne. Ukazuju na dijelove tijela koji su najčešće zahvaćeni bolovima te savjetuju kako primjenjivati biljne lijekove, eterična ulja, dodatke prehrani, vježbe, afirmacije te mnoge druge metode fizičkog i duhovnog iscjeljivanja. Upućuju vas i na anđeoske pomagače te donose nadahnjujuće priče svojih pacijenata koji su se izliječili uz duhovnu pomoć.

Umjesto da samo ublažavate simptome, sada ćete moći razumjeti uzrok svojih bolova i osloboditi ih se kako biste ponovo mogli uživati u životu.