Detoks savjetovanje knjizara
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Odlučili ste isprobati trotjedni detoks program no još uvijek imate pitanja i nedoumica kako ga provesti? E pa najbolje je da sve saznate iz prve ruke i dođete u našu knjižaru na besplatno savjetovanje Dunje Gulin, u subotu 10.6. od 11 do 12 sati! 

Autorica knjige Detoks program od A do Ž daje najkorisnije praktične savjete za trotjedni detoks program sigurno, bez odricanja i s izvrsnim rezultatima! A rezultati su veća doza vitalnosti, pomlađeno tijelo, jači imunitet, gubitak kilograma i mnogi drugi....

U vrijeme savjetovanja knjiga će biti na prigodnom popustu zato dođite u našu knjižaru u subotu 10. 6 u 11 sati, pitajte Dunju sve što vas zanima i krenite na detoks jer evo što su o njemu rekli ono koji su ga isprobali:

Ono sto me oduševilo kod detoksa je odraz moga lica u zrcalu, već nakon četvrtog dana koža i oči su mi blistali! Trbuh mi se ispuhao i nisam imala nikakve predmenstrualne simptome od kojih inače patim. Raznoliko se hranim, nisam vegetarijanka, puno treniram i trčim maratone. Tijekom detoksa sam trenirala jednakim, ako ne i jačim intenzitetom. Ručkovi iz jelovnika su prave male gozbe, klinci su isto uživali! Nakon nekoliko dana programa shvatila sam da si moram unaprijediti kuhinju dobrim blenderom i sokovnikom – to sam odmah učinila i nisam požalila investiciju! 

 

U ova tri tjedna otkrila sam svašta o sebi i onome oko sebe:

1. Mogu živjeti bez kave, 2. Bez problema se odupirem iskušenjima (kava s  prijateljicama:pijem vodu, hrana oko mene na poslu:niti ju ne gledam...), 3. Potrebno mi je puno manje hrane za normalno funkcioniranje nego što sam dosad mislila, 4. Povrće je fino ako ga radiš po Dunjinim receptima (toliko fino da ću neke recepte prisvojiti i nastaviti po njima kuhati). "