Jbp predavanje

Užitak, radost i energično zdravlje neraskidivo su povezani! No, koliko ste u svakodnevnom životu svjesni da vas radost iscjeljuje, da je voljeti, a ne gubiti sebe imperativ, da je uživanje u hrani neophodno da biste se osjećali dobro? Najutjecajnija autorica za žensko zdravlje Dr. Christiane Northrup tvrdi da je užitak onaj tajni sastojak koji svaku ženu može pretvoriti u bezvremenu boginju bez obzira na dob!

Bezvremena boginja svoje sveukupno zdravlje i zadovoljstvo jača uvažavajući svoju moć da u svoj njihovoj punini osjeti emocije kao što su radost, ushićenost, suosjećanje i užitak. Ako želimo živjeti i osjećati se kao boginje, neophodno je da konačno i bez osjećaja krivnje prigrlimo sve emocije i doživljavamo život čitavim tijelom i svim osjetilima. Na taj način plešemo s kreativnom energijom univerzuma, kaže dr. Northrup u knjizi Boginje ne stare.

Što vas može potaknuti da (još) više uživate u životu ili saznate kako to učiniti? Po božansku dozu inspiracije i bezvremene savjete dođite na predavanje Jadranke Boban Pejić, autorice koncepta Cjelovito zdravlje žene, na našoj novoj Planetopijinoj srijedi, 5. travnja u 19 sati.  

Ulaznica: 20 kn, uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova.