Ela kurešević

I dok je većina nas barem jednom napisala životopis za poslovne svrhe, rijetko tko je svoju osobnu biografiju stavio na papir pa stoga živimo nesvjesni poruka koje se u njoj kriju. Ako je znamo iščitati, u osobnoj biografiji nalaze se brojni odgovori i rješenja problema koji nas muče, a koji će nam se otkriti kada upoznamo zakonitosti i faze po kojima se život odvija. Upravo se time bavi u svijetu sve popularnija metoda Biography Work koju će nam predstaviti gošća naše nove Planetopijine srijede i prva hrvatska savjetnica za metodu Biography Work, Ela Kurešević.

Srijeda 24.10. u 19 sati

Makronova, Ilica 11/1

Ulaznica 20 kn uz promotivnu prodaju Planetopijinih naslova

Sva rješenja su u vašoj biografiji. Pronađite ih i posložite svoj život.

Rad na osobnoj biografiji cjeloviti je pristup životu koji se temelji na činjenici da njime vlada univerzalna zakonitost – vaš se život odvija u fazama od 7 godina. Svaka razvojna faza ima svoje teme, izazove, pitanja i prioritete pa ako ih znate protumačiti naći ćete odgovore za teme koje vas muče.

Biography Work može se primijeniti na cijelom životu, na pojedinim područjima života ili na specifičnim temama (svrha i smisao života, životne krize, gubici, prekretnice, rastanci, traume, smrti, starenje, egzistencijalna pitanja, kreativnost, emocije, duhovni život itd).

Kako Biography Work može pomoći?

·         Rad na vlastitoj biografiji pomoći će vam da razumijete svoj život i prihvatite ga u njegovoj cjelovitosti.

·         Otkrit ćete koji je smisao događaja, susreta i okolnosti u vašem životu.

·         Postat će vam jasne određene teme koje se skrivaju ispod vaših životnih poteškoća, a koje će vašem postojanju dati novo značenje, svrhu i smisao.

·         Svoju biografiju doživjet ćete iz nove perspektive, kao jednu zaokruženu priču koja je jedinstvena i samo vaša, koju ste sami napisali i na koju možete biti ponosni.

Ako želite steći nove uvide o sebi te saznati više o metodi koja vam može pomoći da jasnije i s većim samopouzdanjem krenete stvarati novu budućnost, obavezno nam se pridružite u na novoj Planetopijinoj srijedi 24.10. u 19 sati u Makronovi.

Ela Kurešević završila je trogodišnju edukaciju za Biography Counsellora u Velikoj Britaniji, studij akreditiran kod British Association for Counselling and Psychotherapy i prva je hrvatska savjetnica za metodu Biography Work. Njezina bogata karijera obilježena je i pionirskim projektima na području zdrave hrane, društveno odgovornog i etičkog poslovanja i partnerstva među sektorima.