Plt srijedom 9 sezona
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Raspored nove 9. sezone Planetopijinih srijeda je stigao. Imamo dva strana gostovanja i ponovno sjajne domaće autore i stručnjake. Već znate kako to ide - u pravilu smo uvijek u srijedu, u Makronovi te počinjemo u 19 sati. No ima par izuzetaka i kod dana i vremena. 

Provjerite detalje i pridružite nam se!

ZADNJA DVA PREDAVANJA!

srijeda 28. 11. u 19 sati  Prva pomoć za emocije, Tamara Dabić Kempf

srijeda, 5.12. u 19 sati Znam zašto ptica u kavezu pjeva – upoznaj legendarnu Mayu Angelou, prof. dr. sc. Jelena Šesnić

 

PROŠLA PREDAVANJA

subota, 8.9. u 19:30  Život vođen suosjećanjem, Dan Richardson* (Velika Britanija) - ulaz besplatan uz prikupljanje dobrovoljnih donacija za životinje u skloništu 

srijeda, 26.9. u 19 sati  O pomnosti - razgovor s budističkim učiteljem, Mihajlo Pažanin

srijeda 3.10. u 19 sati  O Medicinskom mediju i zdravoj štitnjači – uzroci i rješenja, dr. Sanja Toljan

OTKAZANO petak 19.10. u 19 sati   Ljubav prema nesavršenom, ponovljeno predavanje, Haemin Sunim (Južna Koreja)* OTKAZANO

srijeda, 24.10. u 19 sati  Biography Work – upoznaj svoju životnu priču i svrhu, Ela Kurešević

PONAVLJAMO PREDAVANJE utorak 30.10. u 19 sati  O Medicinskom mediju i zdravoj štitnjači – uzroci i rješenja, dr. Sanja Toljan

srijeda 7.11. u 19 sati  Holistički pristup zdravlju uz biljne terapije, Neil McNulty (Irska)

srijeda 14.11. u 19 sati  Zbogom cjepiva – što znamo o ovoj važnoj temi, Darko Vujnović

četvrtak 22.11.  u 19 sati  Ekološko povrtlarstvo – kako mala imanja mogu mijenjati svijet, J. M. Fortier (Kanada)* 

 

Gdje: Makronova, Ilica 11/1, Zagreb

Ulaznica za predavanje 20 kn.

Ulaznica za gostovanje Jean-Martina Fortiera 50 kn.

Ulaznica za gostovanje Haemina Sunima 90 kn. GOSTOVANJE JE OTKAZANO. POVRAT NOVCA ZA KUPLJENE ULAZNICE VRŠI SE U NAŠOJ KNJIŽARI. HVALA NA RAZUMIJEVANJU

Promotivna prodaja knjiga na svakom predavanju.

Ulaznice možete kupiti u knjižari Planetopija u Ilici 68.

O predavačima

Dan Richardson britanski glumac, vegan, zagovornik očuvanja životinjskih vrsta i doživotni ambasador međunarodne zaklade Born Free koja promiče konzervacijsku politiku i prava životinja.

Mihajlo Pažanin osnivač je i voditelj budističkog društva Shechen u Hrvatskoj. Već dva desetljeća vodi studijske grupe i meditacijske radionice ukorijenjene u teorijskoj i praktičnoj podlozi tibetskog budizma.

Sanja Toljan dr. med,. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju.

Ela Kurešević završila je trogodišnju edukaciju za Biography Counsellora, studij akreditiran kod British Association for Counselling and Psychotherapy i prva je hrvatska savjetnica za ovu metodu.

Neil McNulty iskusni je herbalist, naturopat i iridolog te osnivač centra za naturopatsku i herbalnu medicinu Herba Vitalis u Zagrebu. Educirao se na školi za holističku iridologiju u Cambridgeu.   

Darko Vujnović autor je knjige Zbogom cjepiva: štetna i neučinkovita, urednik, prevoditelj mnogobrojnih knjiga i direktor izdavačke kuće Omega lan.

Jean-Martin Fortier, autor nagrađivanog bestselera Eko-povrtlar i svjetski priznati edukator specijaliziran za ekološki uzgoj, inovator te promicatelj ekološke i održive poljoprivrede iz Kanade.

Prof. dr. sc. Jelena Šesnić izvanredna je profesorica na Odsjeku za anglistiku Filozofskoga fakulteta u Zagrebu. Područja istraživanja su joj američka književnost i kultura 19. i 20. stoljeća, američka etnička književnost i druga područja.

Tamara Dabić Kempf je psihologinja koja u svojem profesionalnom radu spaja psihologiju i cjelovit pristup življenju, a područje emocija posebno privlači njenu profesionalnu pažnju.