Planetopija web
Autor Vlasta Prohaska

PREDAVANJE 3.5. JE RASPRODANO!
VAŽNO: promjena lokacije večernjeg razgovora Jean-Martin Fortiera i Davida Pejića, iz Muzičke akademije preselili smo u Makronovu. 

Kao što možemo svjedočiti, ljudske djelatnosti često imaju negativne posljedice na prirodu i hranu koju jedemo. Globalna kriza zdravlja čovjeka i okoliša zahtjeva promjene dosadašnjih praksi, a svijetli primjeri pokazuju kako je ipak moguće drugačije i bolje.  Kanađanin Jean-Martin Fortier, jedan je od takvih primjera, vodeći stručnjak i praktičar za ekološku i biointenzivnu poljoprivredu, specijaliziran za uzgoj na mikrofarmama.  Posvećen je usavršavanju sustava upravljanja manjim poljoprivrednim gospodarstvima s ciljem maksimalnog povećanja produktivnosti i dobiti. 

Njegov je cilj uzgajati bolje, a ne više – poboljšati sustav da daje obilnije, a u isto vrijeme održivo. Kvalitetnije i isplativo. Lakše i pomnije. Profitabilnije i dugoročno.

Svojim radom na imanju, knjigama Eko-povrtar i Alati u ekološkom povrtlatstvu te programima edukacije koje vodi, dokazuje snagu, moć i sve dobrobiti lokalne i ekološke poljoprivrede. Zato nam je izuzetno drago da će ovaj vrhunski stručanjak i nadahnuti govornik ponovno biti naš gost u Zagrebu. 

Pozivamo sve vas koje zanima tema ekološke poljoprivrede i zdrave hrane kao i aktivna uloga u kreiranju bolje budućnosti za ljude i planet, da već sada zabilježite datume 3. i 4. svibanj i pridružite nam se!

PROGRAM GOSTOVANJA

RASPRODANO

pet, 03. svibnja u 18:00
MASTERS OF THE SOIL : Jean-Martin Fortier and David Pejić

Večernji razgovor dvojice vodećih stručnjaka ekološke poljoprivrede
Zagreb, Makronova, Ilica 11/1, Zagreb. 

PREDAVANJE JE RASPRODANO

Događanje je na engleskom jeziku bez prijevoda. 

 

sub, 04. svibnja, 10:00 - 19:00
DIGGING DEEPER with Jean-Martin Fortier
radionica na Zrno eko imanju


Ulaznice za radionicu možete kupiti online na linku.

 

 

 

 

ORGANIZATORI