Img 2442
Autor Vlasta Prohaska

Pozivamo vas na predavanje Krunoslava Nujić o burnoutu, u srijedu, 24.4. u 18 sati u Makronovi, Ilica 11/1. 

Burnout je jedan od glavnih simptoma suvremenog svijeta – posljedica praznine i potrošenosti pojedinca i društva zbog zasićenosti sadržajima i informacijama te prebrzog ritma života. Unatoč tome, često ga ne shvaćamo dovoljno ozbiljno i tek površno pristupamo problematici.

Nakon dva iskustva burnouta, Krunoslav Nujić, doktor biologije i praktičar tjelesno-orijentirane terapije, sistemskih konstelacija i tehnike emocionalne slobode, potpuno je promijenio svoj život. Kao i svaka životna kriza, burnout ruši mnoge iluzije i stvara mnoge gubitke, no ujedno je i poziv da stanemo, preispitamo svoja uvjerenja, stavove, ponašanja te počnemo uvažavati svoje potrebe; živjeti iz želim, ne iz moram.
U svojoj knjizi Burnout: priča o nama, osim vlastitog iskustva daje i pregled dubokih uzroka i mogućih metoda nošenja s burnoutom.

Ako vas zanima kako izgleda iskustvo burnouta iz prve ruke i novi, integralni pogled na burnout, pridružite se ovom predavanju.
Razgovaramo o nastanku burnouta, simptomima, dubokim i nesvjesnim uzrocima, kako ga spriječiti i nositi se s njim te kako mu kao društvo možemo stati na kraj.

 

Ulaznice ( 5 € ) uskoro u prodaji u Knjižari Planetopija, Ilica 68 ili neposredno prije predavanja u Makronovi.