Dispenza nova knjiga   prava

Svjetska premijera dugo očekivane knjige Dr. Joe Dispenze, Ostvari svoje neograničene sposobnosti (Becoming Supernatural) - Planetopijino izdanje na hrvatskom jeziku prvo je na svijetu! 

U prodaji je i CD set za meditaciju na hrvatskom jeziku Stvorite novo ja!

 

Dr. Dispenza vodeće je ime znanosti osobne promjene i autor kultnih knjiga Placebo ste vi i Stvorite novo ja, a 30.10. te 15.11. Planetopijin je gost u Zagrebu. Dr. Dispenza će održati predavanje nadahnuto građom koju je iznio u svojoj novoj knjizi Ostvari svoje neograničene sposobnosti.

Iako su oba predavanja rasprodana, svi koji neće moći prisustvovati imat će priliku kroz knjigu, kao i dvostruki CD set za meditaciju na hrvatskom jeziku Stvorite novo ja, upiti sve potrebne informacije ovog fascinantnog predavača i autora te na taj način dobiti konkretne upute za stvaranje čudesnog u svom životu.

Već sam odavno obožavateljica rada dr. Joea Dispenze. U ovoj ćete knjizi saznati kako se točno osloboditi ograničenja svoje prošlosti – među kojima su i zdravstveni izazovi – i, gotovo doslovno, stvoriti novo tijelo, novi um i novi život. To su uzbudljive informacije koje mijenjaju život, a usto su nevjerojatno praktične.

Dr. Christiane Northrup

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva u radu s običnim ljudima koji su ostvarili čuda u svom životu, Dr. Dispenza u novoj knjizi spaja kvantnu znanost i drevnu mudrost kako bi nam pokazao da svatko od nas može iskusiti mistično i probuditi svoje potencijale do neviđenih razina. Neograničene sposobnosti dio su naše prave prirode. Potrebno je najprije usvojiti novo znanje, a onda ga i primijeniti kroz meditacije. Na taj se način svatko od nas može spojiti s frekvencijom energije izvan materijalnog svijeta i iskusiti mistično.

Nešto jednostavno poput ulaženja u uzvišeno stanje radosti, ljubavi, nadahnuća ili zahvalnosti na pet ili deset minuta dnevno može izazvati važne epigenetske promjene vašega zdravlja i tijela.

Dr. Joe Dispenza

Ponavljanjem razvijamo vještinu stvaranja zdravog tijela, neograničenog uma i kontakta s univerzalnom svjesnošću. U knjizi dr. Dispenza demistificira naših osam energetskih centara te objašnjava kako ih uravnotežiti, pokazuje kako se osloboditi prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom, kako kreirati novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku i još mnogo toga. Joe Dispenza nudi program koji nam omogućuje da iskoračimo iz fizičkog svijeta i uđemo u kvantno polje neograničenih sposobnosti!

Želim da shvatite kako postoji nevidljivo polje energije i informacija, koje je izvan ovog trodimenzionalnog područja prostora i vremena – i da mu možemo pristupiti. Zapravo, kad ste u sadašnjem trenutku i kad uđete u to područje, koje postoji s one strane vaših osjetila, spremni ste stvoriti željenu stvarnost.

Dr. Joe Dispenza

 

STVORITE NOVO JA – CD set vođene meditacije na hrvatskom jeziku

Ovaj dvostruki CD set prati četverotjedni program vođenih meditacija koje je dr. Joe Dispenza predstavio u svojoj knjizi Stvorite novo ja. Program je osmišljen tako da trenira mozak da postane vještiji u pomicanju i mijenjanju obrazaca moždanih valova iz stanja beta u alfa valove. Usredotočujući se na različite dijelove tijela ‘u prostoru’ te na ‘prostor oko tijela’, mozak se mijenja i osoba ulazi u operativni sustav podsvjesnog uma – upravo tamo gdje leže neželjene navike i programi koje želimo promijeniti. Svaki CD nudi po jednu verziju četverotjednog programa pa se meditacije mogu koristiti naizmjence.

Iako sam pripremio predloženi četverotjedni program u kojem ćete savladati cijeli proces, molim vas da si uzmete vrijeme koje vam je potrebno kako biste savladali svaki korak meditacije, dok ga posve ne usvojite. Važno je da se osjećate ugodno, kako ne biste bili preplavljeni emocijama. Postepeno ali uporno vježbajući stvorit ćete dobre temelje. Kad postanete usredotočeni na proces u meditaciji, bez da vam misli bježe na elemente iz vanjskog svijeta, doći ćete do trenutka kada će vaše tijelo biti potpuno u skladu s vašim umom. Ponavljanjem, ovo će  postati sve lakše i lakše postići, a vaše će neuronske mreže i energija biti u skladu s vašom željenom namjerom.  

Dr. Joe Dispenza