Snježana nina 2

Ako mislite da su čakre dio tradicije koja zapravo nema puno veze s vama, svakako razmislite još jednom. Znanje o čakrama moglo bi biti objašnjenje na koje ste dugo čekali – zašto je vaš život takav kakav jest. Više saznajte na novoj Planetopijinoj srijedi. 

srijeda, 4.10. u 19 sati

Makronovi, Ilica 11/1

Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova.

Znate li što su čakre ili sedam energetskih središta, 'kotača' koji pokreću živototvornu snagu u nama? Sustav čakri jedinstvena je mapa našeg tijela, osobnosti i života i nudi nam razumijevanje naših fizičkih, emotivnih i psihičkih stanja. Primjerice, čakre mogu biti previše otvorene i tako stvarati 'višak' negativnih emocija ili ponašanja, dok druge mogu biti previše zatvorene, zaglavljene u obrascima izbjegavanja. To su zapravo nesvjesni obrambeni obrasci koji stvaraju manjkave strategije suočavanja s teškoćama i životnim problemima. S vremenom ti obrasci narušavaju ravnotežu našeg sustava i utječu na zdravlje i kvalitetu života. Znanje  o čakrama moćan je alat za iscjeljenje i povratak u ravnotežu.  

Saznajte više na novoj Planetopijinoj srijedi kada je naša gošća Snježana Nina Vukas, učiteljica joge s edukacijom iz tjelesno orijentirane psihoterapije.

Vidimo se u srijedu, 4.10. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1.

Snježana Nina Vukas je međunarodno priznata učiteljica vinyasa joge, kreatorica Integral vinyasa joga metode koju osim u Hrvatskoj podučava po čitavom svijetu. Osnivačica je uglednog Sangha joga centra i škole za joga učitelje u Zagrebu.