Pula rođendan

Za prvi rođendan naše knjižare u Puli zaigrajte našu nagradnu igru, uključite se u kviz, dođite na promociju i iskoristite popuste!

Od 11. 4. do 21. 4. sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti hit knjige i vrijedne eko-proizvode. Sve o vrijednim nagradama i pravilima nagradne igre saznajte ovdje

Za ljubitelje igri znanja organiziramo rođendanski kviz koji će se održati u četvrtak, 20. 4. u 20:00 u pubu The Shipyard, a pobjedničke će ekipe na dar dobiti poklon bonove i knjige.

U subotu, 22. 4. u 11:00 u Gradskoj knjižnici Pula u sklopu manifestacije Noć knjige, predstavljamo svoju hit-slikovnicu Ti, moja prekrasna djevojčice. Najprodavaniju hrvatsku slikovnicu u 2022. odnedavno možete kupiti i na talijanskom i engleskom jeziku.

Valja spomenuti da u rođendanskom tjednu od 21. 4. do 30. 4. u knjižari traju odlični popusti u sklopu manifestacije „Knjiga svima i svuda“. Svi naslovi u izdanju Planetopije sniženi su 20%, a čak 50 njih samo za ovu priliku ima super povoljnu cijenu od samo 5 eura. Na popustu su i knjige brojnih drugih izdavača te dio knjiga na engleskom jeziku.

Dođite u Fontičku 4 gdje smo prije godinu dana, na Dan planeta Zemlje i uoči Svjetskog dana knjige, otvorili vrata naše pulske knjižare.

Veselimo se vidjeti vas!