Medicinski medij kuharica
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Upoznajte nove naslove na kojima užurbano i marljivo radimo kako bi čim prije ugledali svjetlo dana! A to će biti jako skoro. Možda nas tako povedete i na more. 

 

Anthony William

MEDICINSKI MEDIJ – HRANA KOJA MIJENJA ŽIVOT

Nakon svoje prve knjige u kojoj je razotkrio tajne 'misterioznih' i kroničnih bolesti za koje liječnici nemaju objašnjenja i lijeka, Medicinski medij otkriva nam kako najbolje iskoristiti 50 najzdravijih namirnica koje vam doslovno mogu promijeniti život. Voće, povrće, začinsko i samoniklo bilje koje čini Svetu četvorku može vas iscijeliti na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou. Kako odabrati i iskoristiti hranu za svoje tegobe i potrebe, obnoviti svoj DNK, ojačati imunitet, postići mentalnu jasnoću, zaštiti se od negativnih emocija – kapitalna knjiga koja će promijeniti način na koji gledate na biljnu hranu.

 

VELIKA KNJIGA PRIČA O ŽIVOTINJAMA

Osam prekrasnih toplih priča uz koje će vaše dijete sretnije odrastati

Nakon Velike knjige priča za laku noć, stiže nam novih osam priča koje će vam razdragati srca i raspiriti dječju maštu. Naivna zebra, hrabri krtek, kratkovidna žirafa, neodlučna slonica, samo su neki od neodoljivih junaka s kojima ćete krenuti u nove pustolovine, bilo da ih čitate danju kao podstrek za igru ili navečer prije spavanja kad se humorom i toplom porukom zbližavate sa svojim djetetom. Od znatiželjnog psića koji završi čak u svemiru do nestašnog lisca, svaki lik i svaka priča nosi toplu poruku, ponekad poučnu, ponekad utješnu, jačajući samopouzdanje vašeg djeteta. Zabavne priče i živopisne ilustracije pripremit će djecu za stvarne situacije, za sretno i sigurno odrastanje.

 

Jenni Desmon

PLAVETNI KIT

Plavetni kit je fascinantna, prelijepa životinja, najveće stvorenje na ovom našem čudesnom planetu. Kako i gdje žive, čime se hrane plavetni kitovi i koliko je to veliko zapravo veliko u dječjim razmjerima, saznajte u knjizi u koju će djeca zaroniti dušom i tijelom, plivajući, igrajući se i sanjajući plavo i veliko.

Jenni Desmond, britanska ilustratorica koja je diplomu stekla na uglednoj kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Cambridgeu, koristi kolaž, boje i drvene bojice za svoje predivne slike koje zatim kompjuterski dorađuje kako bi dobila prekrasne i zabavne ilustracije.

Povodom dolaska dr. Joea Dispenze u Zagreb i predavanja u Kinu Europa 30.10. , obavljujemo njegovu novu knjigu Becoming Supernatural te CD set za meditaciju na hrvatskom Stvorite novo ja.