Tea knežević

Tea Knežević, magistra psihologije gošća je naše nove Planetopijine srijede koja će se održati 22.11. u 19 sati u Makronovi. 

 

Pravo značenje riječi disciplina nije 'dovođenje u red' kažnjavanjem, nego poučavanje, tvrde Daniel J. Siegel i Tina Payne Bryson, proslavljeni autori knjige Disciplina bez drame. Iako se na prvi pogled možda čini kao nemoguća misija, autori knjige uvjerit će vas u suprotno! Na novoj Planetopijinoj srijedi naša gošća Tea Knežević, magistra psihologije, predstavit će ideje i metode iz knjige na brojnim primjerima iz svog bogatog iskustva rada s roditeljima i djecom. I knjiga i predavanje bit će koristan vodič: kako da neposluh, suze i bijes vašeg djeteta smirite brzo i lako – bez scena, vikanja i kažnjavanja. Naučit ćete kako nuditi mirna rješenja s kojima ćete biti zadovoljni i vi i vaše dijete, ojačati vezu među vama i usrećiti cijelu obitelj.

Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja knjige Disciplina bez drame i drugih Planetopijinih noviteta. 

 

Tea Knežević, magistra psihologije, s kolegicom vodi Centar Proventus u kojem u radu s odraslima koristi znanja iz transakcijske analize, a u radu s djecom terapiju igrom.