Vuk koji je ispao

Ako vi i vaši mališani volite lijepe priče i uživate u čaroliji kazališta, onda je ova Planetopijina srijeda pravi izbor za vas!

Jako nas veseli što će po prvi puta naša Planetopijina srijeda biti u znaku prave male lutkarske predstave! U goste nam dolazi „Lutonjica“ – prvo funkcionalno kazalište za djecu koje će u srijedu, 9.5. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1 održati prekrasnu lutkarsku predstavu prema našoj slikovnici „Vuk koji je ispao iz knjige“.

Autorica predstave i osnivačica kazališta Natalija Pećarina uvest će nas u priču o nesretnom vuku koji je zbog nereda u sobi ispao iz knjige i našao se na milost i nemilost jedne kućne mačke – prema njemu odjednom jako velike. U strahu vuk se pokušava skloniti u svoju pa u druge knjige, ali to nije nimalo lak zadatak. Vuk, taj vječni negativac, nalazi se ovdje u sasvim novoj ulozi...

Predstava puna humora na veseo i zaigran način potiče djecu na razmišljanje izvan okvira, pokazuje da – ni u priči, ali ni u životu – nije sve uvijek crno i bijelo i istodobno razvija ljubav prema knjigama i čitanju. Predstava je osmišljena kao lutkarski mjuzikl, u maniri tamnog teatra. Namijenjena je djeci od 3 do 10 godina.

Već sada s velikim nestrpljenjem jedva čekamo da vidimo kako će se vuk snaći u kazalištu!

O PREDSTAVI:

Režija, scenarij, dramaturgija, izrada, kreacija i animacija lutaka: Natalija Pećarina.

Glazba: Mario Mirković, glumac i glazbenik, autor glazbe mnogih predstava Zagrebačkog kazališta lutaka i drugih. 

Scenograf: Nikolina Gobac           

Srijeda, 9.5. u 19 sati

Makronova, Ilica 11/1, Zagreb

Predstavu vodi: Natalija Pećarina iz kazališta za djecu “Lutonjica”

Ulaznica 20 kn. Očekuje vas promotivna prodaja slikovnice „Vuk koji je ispao iz knjige“