Naslovni vizual web
Autor Vlasta Prohaska

Već nas znate kao izdavačku kuću posvećenu ljubavi prema knjigama i planetu Zemlji. U godini u kojoj obiježavamo svojih prvih 15 godina, pokrenuli smo novi projekt - Planetopijin podcast!

U podcastu razgovaramo s autorima knjiga i dragim gostima o temama koje njeguju i hrane naš um i dušu. Počet ćemo s knjigama, a zatim širiti razgovore u magične nepoznate krajolike razmišljanja koje donosi svaki razgovor uživo. Naša je namjera kreirati za vas kvalitetno vrijeme u kojem možete slušati inspirativne ljude kako s nama dijele svoje misli o tome kako se može živjeti bolje, zdravije, smislenije. Razgovarat ćemo o malim i velikim stvarima, raspravljati o psihološkim temama, ponovno otkrivati filozofiju, čitati poeziju i iznova potvrditi važnost i prednosti holističkog pristupa zdravlju i življenju. Sa svakom novom emisijom želimo podržati i produbiti povezanost s vlastitim bićem, produbiti naše odnose s drugima i diviti se predivnom rajskom planetu na kojem živimo. Možda ćete nas čuti kako pjevamo, možda kojiput zaplačemo, a sigurno ćemo se i smijati.

Ovaj je podcast zamišljen kao podsjetnik na ljepotu svijeta, na svetost svakodnevnog života, beskonačne mogućnosti koje stoje pred nama i na mudrost dobrog življenja. 

Ako volite knjige, pridružite nam se! Uskoro krećemo s prvom epizodom u kojoj je gošća Marina Kralj Vidačak, direktorica Planetopije - pratite nas!

Uvodna glazbena špica: Darko Runde
Razgovore vodi: Vlasta Prohaska
Snimano i miksano u Podcast Studiju Hrvatska.