Kobi yamada slikovnice
Autor Vlasta Prohaska

Zbog velikog interesa, čudesna slikovnica "imam ideju - i što sad s njom? " ponovo je u prodaji!

Slikovnica "Imam ideju - i što sad s njom?" sve nas je osvojila na prvi pogled jer osim što je predivno ilustrirana, govori o jednoj jako važoj temi - poticanju kreativnosti kod djece. Preciznije rečeno, slikovnica pomaže djeci da prepoznaju svoje ideje, razvijaju ih, pa čak i pretvore u nešto stvarno. Zato je značajna, nježna i podržavajuća za djecu, ali i za odrasle koji će slikovnicu čitati djeci i zajedno s djecom.

Zbog istih razloga, a to su kvaliteta ilustracije i teksta koji nosi važnu poruku,  od istog autora  Kobi Yamade objavit ćemo još dvije slikovnice , "Maybe" i "Trying". I doista jedva čekamo da ugledaju svjetlo dana u našim knjižarama.
Reći ćemo samo, uskoro

Kobi Yamada je višestruki autor bestselera New York Timesa uključujući nagrađivane slikovnice: Imam ideju i što sad s njom, Možda, Pokušaj (Planetopija, 2024.), What Do You Do With A Problem?, What Do You Do With A Chance?, Because I Had A Teacher, Because of You, Mom, Because of You, Dad, Finding Muchness and The Candy Dish. Njegove su knjige prodane u milijunima primjeraka, inspirirale su plesne performanse,  simfonijsku izvedbu, mjuzikl i animirani film. Naslovi su mu prevedeni na više od trideset jezika. Ujedno je i predsjednik tvrtke Compendium, pisac, poduzetnik i idejni začetnik mnogih projekata i autor više knjiga za djecu i odrasle.