Karl dawson planetopija

U goste nam dolazi Karl Dawson - utemeljitelj tehnike reprogramiranja životne matrice pomoću EFT-a i jedan od  prvih majstora „Tehnike emocionalne slobode" (EFT – Emotional Freedom Technique) u svijetu. Autor je popularne knjige 'Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a' u izdanju Planetopije, a u Zagrebu će svoj rad predstaviti u četvrtak, 14.6. u 19 sati u Makronovi, te tijekom vikenda održati trening iz EFT-a.

četvrtak, 14.6. u 19 sati

Makronova, Ilica 11/1. Zagreb

Ulaznica: 20 kn

Prodaja ulaznica za predavanje u knjižari Planetopija ili neposredno prije predavanja u Makronovi.

Osiguran prijevod s engleskog jezika.  

Reprogramiranje životne matrice posve je nova tehnika osobnog razvoja koja omogućava pristup bolnim sjećanjima koja nas drže vezanim za prošlost kako bismo ih preobrazili u nova iskustva. Njezina je baza EFT (tehnika emocionalne slobode, poznatija kao ‘tapkanje') – terapija kojom se postižu iznimni zdravstveni rezultati i na fizičkoj i na emocionalnoj razini. Tehnika reprogramiranja životne matrice uključuje sva najnovija saznanja novih znanosti i kvantne fizike, no ujedno je i vrlo jednostavna pa je svatko može primijeniti na sebi.

O tome kako se započeo ovime baviti, osnivač ove tehnike i naš gost na predavanju objasnio je u intervjuu na portalu Zdrava krava:

„U 2002. godini došao sam do EFT-a kako bi mi pomogla s mojim vlastitim problemima. U to sam vrijeme neprestano osjećao bol, bio sam depresivan, imao autoimune probleme i bio bez doma jer sam se nedavno prije toga rastao sa ženom i obitelji. EFT tehnika mi je promijenila život. Tražeći pomoć od nekih talentiranih EFT stručnjaka, uskoro sam shvatio kako i ja želim postati praktičar te tehnike i pomoći drugima. U 2005. sam počeo podučavati EFT tehniku, a u 2007. postao sam jedan od samo 29 EFT Majstora Osnivača nakon treninga s tvorcem EFT-a Garyem Craigom, nakon čega sam razvio Reprogramiranje životne matrice (Matrix Reimprinting). Uskoro sam shvatio da je s tehnikama EFT i Reprogramiranje životne matrice sve moguće!

Sada sam vrlo uspješan u životu. Sretan sam, ne osjećam više bol i imam odličan obiteljski život. Osobno sam trenirao više od 5000 ljudi u EFT-u i Reprogramiranju životne matrice u preko 25 zemalja, direktor sam EFTMRA, najvećeg EFT tijela za treniranje diljem svijeta s preko 6000 Praktičara i 25 trenera Reprogramiranja životne matrice u mnogo zemalja. Napisao sam dva bestselera o Reprogramiranju životne matrice koje je objavio Hayhouse, i prezentirao sam svoj rad na konferencijama rame uz rame s nevjerojatnim ljudima kao što su Lousie Hay, dr. Bruce Lipton, Gregg Braden, dr. Rupert Sheldrake, dr. Robert Holden i mnogi drugi.“

Dođite na razgovor i druženje s Karlom Dawsonom u četvrtak, 14.6. u 19 sati u Makronovu i saznajte od vodećeg svjetskog stručnjaka više o ovoj moćnoj tehnici te kako nam može pomoći kod:

  • Rješavanja problema vezanosti za negativna uvjerenja
  • Liječenja ovisničkih ponašanja
  • Suočavanja s fobijama i traumama
  • Iscjeljivanja problematičnih odnosa