Sanja toljan web

Što o uzrocima i rješenjima problema sa štitnjačom kaže Anthony William poznatiji i kao Medicinski medij, te kako ovu metodu i rješenja problema objašnjava dr. Sanja Toljan, saznajte na predavanju u Rijeci.

četvrtak 16. 5. 2019. u 18:00
Hotel Bonavia, Dolac 4, Rijeka
Ulaz besplatan. 

Imate li problema sa štitnjačom, najvjerojatnije sebi postavljate određena pitanja: Kako se to dogodilo? Zašto ja? Zašto sada? I vjerojatno ste do sada, čak prije nego što ste doživjeli prave simptome, na ovaj ili onaj način imali tegobe. Niste jedini.
Kao i većina ljudi pretpostavljate da je to kronično oboljenje koje se mora doživotno kontrolirati lijekovima. Anthony William u svojoj svjetskoj uspješnici Medicinski medij: Zdrava štitnjača, tvrdi da to nije nužno tako. Štitnjača je dragocjeni organ s nevjerojatnom sposobnošću rehabilitacije, i pravilnom prehranom, određenim biljem i dodacima prehrani te redovitom primjenom nekoliko tehnika, može se iscijeliti.
Što možete učiniti i kako si pomoći kad je u pitanju zdravlje štitnjače te više o metodi Anthonyja Williama kao i o njezinom osobnom iskustvu u radu s klijentima, saznat ćete na predavanju naše gošće dr. Sanje Toljan iz poliklinike Orlando.

Na predavanju promotivna prodaja svih knjiga Anthonya Williama Zdrava štitnjača, Hrana koja mijenja život, Medicinski medij i drugih Planetopijinih naslova. 
Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta, molimo Vas da dođete na predavanje ranije. 

Sanja Toljan dr. med,. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju Orlando prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem.  Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju – Čudesna moć hormona, Žene u hormonskoj ravnoteži, Muškarci u hormonskoj ravnoteži.