Jersey post photo
Autor Vlasta Prohaska

Što, kako i kada pitati životinju, kako joj poslati iscjeljujuće misli, kako intuitivno osjetiti njihov odgovor i kako im pružiti utjehu, samo su neke od tema o kojima sve što vas zanima možete uživo pitati našu autoricu Margrit Coates. 

Predavanje i razgovor s Margrit Coates

KOMUNICIRANJE SA ŽIVOTINJAMA – kako se intuitivno povezati s njima
Četvrtak, 30.3. u 19 sati/Makronova, Ilica 11/1

Kada su naši odnosi sa životinjama s kojima živimo skladni, živimo s manje stresa, i intuitivno se povezujemo. Kako bismo to postigli, potrebno je razumjeti što nam glasom i govorom tijela poručuju naši ljubimci. Margrit Coates, stručnjakinja u ovom području i autorica knjige Komuniciranje sa životinjama,  pomogla je brojnim ljudima osloboditi svoj potencijal za istinsko povezivanje sa životinjama. Što, kako i kada pitati životinju, kako joj poslati iscjeljujuće misli, kako intuitivno osjetiti njihov odgovor i kako im pružiti utjehu, samo su neke od tema još jednog nadahnjujućeg susreta s Margrit Coates u kojem će značajan dio vremena biti posvećen upravo vašim pitanjima. Nadahnite se za komuniciranje sa životinjama, kao jedna duša s drugom, i neka istinsko divljenje prema njima bude početak i vašeg i njihovog iscjeljenja.

Ulaznice za predavanje 7 €/52.74 kn u prodaji od ožujka u knjižari Planetopija, Ilica 68.
Osiguran prijevod na hrvatski jezik. 
(7.5345 kn)

 

Uz predavanje, Margrit će u Makronovi održati dvije radionice: 
1.4.2023.  subota / 10  - 17 sati
RAD S ISCJELJUJUĆOM ENERGIJOM ŽIVOTINJA

2.4.2023. nedjelja / 10 – 14 sati
NJEGOVANJE VLASTITE INTUICIJE I KREATIVNOSTI 

Margrit Coates je registrirana savjetnica za iscjeljivanje ljudi i životinja te akreditirana učiteljica meditacije MindfulessNow, duhovna terapeutkinja, umjetnica i autorica sedam međunarodno priznatih knjiga s više od 30 godina iskustva u podučavanju o duhovnim temama. Prepoznata je kao inspirativna učiteljica zbog svojeg jedinstvenog dara i profesionalnog iskustva u komuniciranju sa životinjama i njihovom iscjeljivanju. Radionice koje je Margrit razvila pomažu ljudima da se povežu sa svojom unutarnjom snagom. Dovodeći ih do zamjetnog osjećaja mira u svakodnevnom životu, kao i dublje povezanosti s ljudima i životinjama.

U izdanju Planetopije objavljene su knjige Margrit Coates Glas životinja i Komuniciranje sa životinjama, a ovo je njeno peto gostovanje u Zagrebu.