Margrit coates 1

U goste nam dolati najpoznatija svjetska iscjeliteljica i šaptačice životinjama Margrit Coates. Na predavanju u sklopu cklusa Planetopija srijedom u Makronovi, u srijedu 16. 5. imat ćete priliku upoznati ovu iznimnu ženu i autoricu knjiga čija je empatija prema životinjama, sposobnost komuniciranja s njima kao i njezine iscjeljujuće sposobnosti, postali legendarni u Velikoj Britaniji. 

 

Margrit Coates vodeća je svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama. Svojim je pionirskim radom otvorila je put za praksu iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada u ovom području. Empatija koju ima prema životinjama, sposobnost komuniciranje s njihovim dušama kao i iscjeljujuće sposobnosti, postali su legendarni u Velikoj Britaniji. Suosnivačica je klinike za prirodne metode liječenja životinja i autorica šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama te najnovija Glas životinja, prevedeni i kod nas u izdanju Planetopije.  

srijeda 16.5. u 19 h, GLAS ŽIVOTINJA

Predavanje Margrit Coates o komunikaciji sa životinjama i njihovu iscjeljenju. Na predavanju će biti organiziran prijevod na hrvatski jezik. Cijena predavanja: 50 kn. Ulaznice možete kupiti u našoj knjižari. 

Svi termini za individualne zdravstvene konzultacije za pse koje će Magrit Coates održati u Makronovi 17. i 18. 5. su popunjeni, no možete se prijaviti na listu čekanja. Za sve informacije u vezi konzultacija obratite se na info@makronova.com ili 01/ 4847 119.

Gdje god da te povede tvoje životno putovanje, nadam se da ćeš doživjeti radost i ispunjenje koje sam ja doživjela te da će se tvoji odnosi sa životinjama nastaviti razvijati do novih točaka osnaženja. I nakon toliko vremena koje sam provela radeći sa životinjama, i dalje me oduševljavaju pouke ovih veličanstvenih učitelja.