Mihajlo pažanin

Pozivamo vas na predavanje našeg dragog autora i poznatog učitelja tibetskog budizma Mihajla Pažanina u utorak u 19 sati u zagrebačkom KIC-u!
Ulaz besplatan, promotivna cijena knjiga. 

„Slijediti duhovni put za većinu ljudi je poput vožnje u autobusu. Plate kartu, ukrcaju se i puste da ih vozač vozi. Međutim, jednog dana vozač zaustavi autobus, izađe i ode svojim putem. Ako se tada u autobusu ne nađe netko tko će sjesti za volan i znati kako nastaviti dalje, putovanje za sve tog trenutka prestaje". Tim riječima nas Mihajlo Pažanin, u knjizi Buda(n) u Autobusu, vodi na putovanje u prosvijetljenju razinu stvarnosti. Javnosti je poznat kao učitelj Izvorne pomnosti, a u svom novom radu opisuje vlastito iskustvo praktičara na putu tibetskog budizma stečeno kroz neposredne kontakte s nekima od najvažnih duhovnih majstora i jogija Himalaje.

Kako zbiljski transformirati vlastitu percepciju, suočiti se sa svojim demonima i otkriti znanje slobodno od dogmi - samo su neke od tema o kojima će Pažanin govoriti otkrivajući kako se "Budan vozi autobus".

Ulaz u dvoranu uz pridržavanje mjera slobodan. Broj mjesta ograničen. 

Promotivna prodaja knjiga Mihajla Pažanina Buda(n) u autobusu i Razgovori o pomnosti