1 (10)

Ne propustite poslušati tri vrhunske stručnjakinje na predavanjima koja organiziramo do kraja godine u Makronovi!

Ulaznica za pojedično predavanje: 5 eura
Ulaznice možete kupiti u knjižari Planetopija, Ilica 68 ili sat vremena prije predavanja u Makronovi, Ilica 11/1, Zagreb. 

 

RASPORED

srijeda, 22.11. u 18 sati
Dragana Klarić: Adaptogeni - superbiljke i gljive za zdravlje, vitalnost i dugovječnost

  

 

 

 

 

srijeda, 29.11.  u 18 sati
dr.c. Tanja Jurin: O seksualnosti iz ženskog kuta

Kroz knjige koje objavljujemo, a među njima su i biseri nezaobilazne dr. Northrup, dotakli smo se i teme seksualnosti i užitka kao važnog dijela zdravlja i vitalnosti, o čemu se i dalje nedovoljno govori i piše. Upravo zato nas je dr. sc. Tanje Jurin oduševila svojim otvorenim, stručnim i neposrednim izlaganjem u sklopu programa obilježavanja Dana žena u Makronovi pa smo je pozvali da održi predavanje o seksualnosti. Iako će polazište biti pogled iz ženskog kuta, tema je važna i zanimljiva za oba spola.

„U praksi i kliničkom radu susrećem se s parovima koji imaju seksualnih problema: kod žena je to ponajviše smanjena i nedostatna seksualna želja, te funkcionalni problemi poput teškoća sa seksualnim uzbuđivanjem i bol pri seksualnim odnosima. Temu seksualnosti i znanstveno istražujem već duži niz godina. Zbog zapostavljenosti ove teme među laicima i stručnjacima za mentalno i tjelesno zdravlje u našem društvu, aktivno sam se posvetila edukaciji bilo u okviru formalnog obrazovanja, bilo u formi bloga, medijskih istupa ili javnih radionica.“ dr.sc. Tanja Jurin

Doc. dr. sc. Tanja Jurin, profesorica psihologije i seksualna terapeutkinja, uz redovni posao na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, sudjeluje u nastavi na poslijediplomskim studijima na Odsjeku za psihologiju i na Medicinskom fakultetu, radi s klijentima, objavljuje znanstvene radove, aktivna je u brojnim projektima. Inicijalno široki spektar profesionalnih interesa s vremenom je fokusirala na kliničku seksologiju.


 


6.12. u 18 sati
dr. sc. Branka Devčić: Sistemske konstelacije i dekodiranje emocionalnog otiska