Sanja toljan (1)

PREDAVANJE RASPRODANO!

Zbog iznimnog interesa ponavljamo predavanje dr. Toljan o zdravlju štitnjače i knjizi Medicinskog medija Zdrava štitnjača. Ovoga puta iznimno u utorak! 

utorak, 30.10. u 19 sati

Makronova, Ilica 11/1, Zagreb

Ulaznica 20 kn, promotivna cijena knjige Zdrava štitnjača i drugih Planetopijinih naslova

Štitnjača, riječ koju danas jako često čujete. Vjerojatno i češće nego biste voljeli. Možda i sami imate problema sa štitnjačom i uzimate hormone, ili je samo kontrolirate, možda ste izvadili štitnjaču ili se bojite za nju, jer u obitelji imate puno slučajeva njezina oboljenja. U svakom slučaju, sigurno znate nekoga tko ima problema sa štitnjačom i vjerojatno, kao i većina ljudi pretpostavljate da je to kronično oboljenje koje se mora doživotno kontrolirati lijekovima. Anthony William u svojoj knjizi Medicinski medij: Zdrava štitnjača, tvrdi pak da nije tako. Štitnjača je dragocjeni organ s nevjerojatnom sposobnošću rehabilitacije, i pravilnom prehranom, određenim biljem i dodacima prehrani te redovitom primjenom nekoliko tehnika, može se iscijeliti.

Što o uzrocima i rješenjima kaže Anthony William i kako probleme sa štitnjačom te rješenja objašnjava dr. Sanja Toljan, saznajte na ponovljenom predavanju u utorak, 30.10 .u 19 sati u Makronovi. 

Sanja Toljan dr. med,. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju Orlando prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem.  Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju – Čudesna moć hormona, Hormonska ravnoteža za žene, Hormonska ravnoteža za muškarce.