Sam 6772
Autor Vlasta Prohaska

Na Dan planeta Zemlje i uoči Svjetskog dana knjige, otvorili smo vrata svoje pulske knjižare. Nakon 15 godina izdavaštva s jednom knjižarom u Zagrebu, jedinstveni knjižarski koncept koji spaja ljubav prema knjizi i čitanju i ljubav prema planetu Zemlji, prenijeli smo i u svoju drugu knjižaru u centru Pule.

Osim što se vizualno i dizajnom oslanja na zagrebačku, i pulska knjižara u svojoj ponudi ima birana izdanja – od beletristike do publicistike, poezije, filozofije, psihologije, osobnog razvoja, prirodnog zdravlja i ekologije kao i knjige na engleskom jeziku. Za male čitatelje se redovno biraju najljepša izdanja slikovnica i knjiga za djecu.

Poseban dio ponude posvećen je eko-proizvodima koji promiču svijest o važnosti očuvanja okoliša. Među najpopularnijim proizvodima su boce i termosice za višekratno korištenje 24bottles, ekološke prostirke za jogu Yade i Manduka, šalice za kavu od bioplastike, mirisni štapići Shoyeido i drvca Palo Santo, zero-waste asortiman, vrećice za višekratno korištenje te mnogi drugi zanimljivi proizvodi.

„Jako smo sretni što je upravo Pula, grad povijesti i kulture, naš novi dom knjiga. Naša ponuda uključuje ponajbolje naslove domaćih i stranih izdavača ali i ekološke proizvode po čemu smo jedinstveni i drugačiji. Kako je Pula važan turistički grad, u ponudi imamo i knjige na engleskom jeziku. Poseban segment ponude su slikovnice i eko-igračke koje su odmah  privukle i razveselile naše najmanje posjetitelje. Dizajnu interijera posvetili smo posebnu pažnju jer želimo i vizualno naglasiti naš identitet i da naš prostor bude mjesto dobrodošlice svim kupcima i posjetiteljima,“ kaže naša direktorica, Marina Kralj Vidačak.

Brižno odabranu ponuda knjiga i eko-proizvoda uz razgovor s iskusnim knjižarima provjerite u našoj knjižari u Puli, na adresi Fontička 4.