Goodgoal
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Ako, kao i mi, uz knjige volite zeleno, održivo, reciklirano, kvalitetno i odgovorno – drugim riječima sve ono što ne šteti našoj Zemlji, i ne odričete se svojih kriterija niti na putovanjima, onda je Good goal vodič baš za vas. A ako 'ukucate' Planetopija, pronaći ćete i nas!

Good goal je nezavisan vodič za održiva mjesta i projekte u europskim gradovima. To su sva ona mjesta koja su podržavajuća za okoliš, lokalna, inovativna, autentična – mjesta s dobrim ciljem (good goal). Tu ćete naći slow food restorane, zelene hotele, veganske restorane, trgovine s održivom modom, zero waste trgovine, održive parkove, humanitarne projekte i inicijative. A od nedavno, i našu knjižaru!

Da, knjižara Planetopija uvrštena je u ovaj vodič zelenih održivih oaza u Europi. Naime, Good goal je mlada ekipa entuzijasta koji vjeruju u snagu održivog stila življenja i poslovanja. Obilazeći europske gradove osobno posjete svako mjesto koje preporučuju. Ako ispune njihove kriterije, napišu osvrt i uvrste u vodič. Ništa ne košta, neovisni su. 

Zato, ako vjerujete u održivu budućnost i želite posjetiti i podržati ovakva mjesta dok putujete ili u gradu u kojem živite, uvrstite Good goal na vašu listu obaveznih vodiča! I svakako svratite do nas.