tod6909 (2)
Autor Makronova

Upoznajte 5 ključnih koraka za podizanje vitalnost i očuvanje zdravlja u zrelim godinama kroz izvrstan novi program naše najprodavanije autorice Jadranke Boban Pejić!
 

Cjeloviti pristup vitalnosti u zrelim godinama
ciklus online predavanja i interaktivnih radionica
Voditeljica: Jadranka Boban Pejić
svaki ponedjeljak ONLINE od 30.10.2023. do 11.12.2023. u 18 sati

  Program Cjeloviti pristup vitalnosti u zrelim godinama namijenjen je  svima koji žele održati svoje zdravlje i postići sreću i blagostanje u srednjim i poznijim godinama.  U program se mogu uključiti i žene i muškarci, bilo koje dobi, a očekujemo da će se u njemu najviše prepoznati oni od vas koji su ušli u peto desetljeće života.

 Ovaj program kombinira temelje cjelovitog pristupa, iskustvo od preko 35 godina u području edukacije o zdravlju, ekološkoj hrani i cjelovitom stilu življenja te praktične savjete i vježbe koje možete primijeniti u svakodnevnom životu. Program obuhvaća pet inspirativnih tema koje će vas voditi kroz ključne aspekte očuvanja vitalnosti:

 1. Hranjenje tijela i uma: Naučit ćete kako kvalitetna prehrana može podržavati vitalnost i kognitivnu funkciju te dobiti konkretne savjete o odabiru hranjivih namirnica i kreiranju uravnoteženih obroka.

2. Vježbanje za dugovječnost: Otkrijte važnost redovite tjelesne aktivnosti za održavanje zdravlja srca, mišićne snage, ravnoteže i fleksibilnosti te naučite prilagođene vježbe koje su sigurne i učinkovite za svaku dob.

3. Upravljanje stresom i emocionalnim blagostanjem: Saznajte kako se nositi sa stresom i razviti emocionalnu otpornost kroz tehnike mindfulnessa, meditacije i tehnike opuštanja koje će vam pomoći u održavanju unutarnjeg mira i zadovoljstva.

4. San i obnavljanje organizma: Shvatite važnost kvalitetnog sna za obnavljanje tijela i uma te naučite tehnike i navike koje će vam pomoći postići dubok i obnavljajući san.

5. Kultiviranje smisla i svrhe u zrelim godinama: Upoznajte moć pronalaženja smisla i svrhe u životu te otkrijte kako održavati društvene veze, istraživati svoje strasti i prilagođavati se životnim promjenama s pozitivnim stavom.

 Ova interaktivna predavanja i radionice uključuju kombinaciju teorijskih saznanja, praktičnih savjeta provjerenih iskustvom i vježbi koje možete primijeniti odmah. Predviđene teme međusobno su povezane u jedinstvenu cjelinu, i donose jednostavne i učinkovite alate koje možete odmah primijeniti. Dio sadržaja bit će prilagođen vašim individualnim potrebama i temama.  Na kraju ciklusa polaznici će dobiti individualiziranu preporuku kako uspješno primjenjivati savjete i aktivnosti s ciklusa u vlastitom životu.

 Kako ciklus izgleda: 7 termina u trajanju od 45 minuta
 Vrijeme održavanja: svaki ponedjeljak od 30.10.2023. do 11.12.2023. u 18 sati
 Cijena ciklusa: 190 EUR

Pogodnost za korisnike bioklub aplikacije - uz predočenje članstva cijena od 150 Eura primjenjuje se neovisno o trenutku prijave.  Cijena uključuje predavanja u ciklusu, teme za introspekciju između termina i materijale koji prate sadržaj predavanja.

Voditeljica ciklusa je Jadranka Boban Pejić, autorica i inspirativna predavačica s bogatim iskustvom u području cjelovitog pristupa življenju i zdravlju. Njena prepoznatljivost vezana je uz cjelovitu prehranu prema makrobiotičkim načelima, no sadržaj njenih predavanja i radionica obuhvaća široko područje cjelovitog životnog stila što je i inspiracija za nastanak ovog ciklusa predavanja.

 Prijave na
info@makronova.com