Gaz oakley gostovanje

U svibnju nam dolazi Gaz Oakley, jedan od najpopularnijih mladih veganskih chefova, instagramer, youtuber, autor kuharice Vegan sto posto i osnivač branda Avant-Garde Vegan! 

S više od pola milijuna pretplatnika na svom Youtube kanalu te brojnim pratiteljima na Instagramu, Gaz Oakley jedan je od trenutno najpopularnijih mladih veganskih chefova. Kuhati je naučio od svog oca čim je narastao dovoljno da dosegne kuhinjsku radnu površinu, a kasnije se školovao za profesionalnog chefa. No svoju klasičnu kuharsku profesiju preusmijerio je u svijet neodoljivih veganskih jela kako bi proširio svijest o zaštiti životinja i okoliša te zdravu prehranu pretvorio u vrhunski užitak. Nakon turneje po Americi, Kanadi, Baliju i Velikoj Britaniji, povodom 16. rođendana bio&bio trgovina i kao zajednički gost Planetopije i Makronove stiže u Zagreb predstaviti svoju kuharicu i svoj rad.

Njegova kuharica Vegan 100 posto prodaje se diljem svijeta, a na hrvatskom jeziku možete ju čitati u našem izdanju. U njoj je predstavio najdraža jela koja je stvarao u svojim počecima veganstva pa sve do danas. Više o Gazu, njegovom radu, receptima, putovanjima i ljubavi prema sportu koja ga je skoro odvela u nacionalni ragbi tim saznajte u programu gostovanja: 

Petak, 10.5. u 19 sati
VEGAN 100% 
večer inspiracije i razgovor s Gazom Oakleyem 
Ulaznica: 50 kn
Ulaznice možete kupiti u knjižari Planetopija, Iica 68, Zagreb. Zbog velikog interesa osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Mjesto održavanja: Makronova, Ilica 11/1. 

Subota, 11.5. od 10 do 13 sati
COOKING WITH GAZ,  radionica kuhanja
Cijena radionice:
390 kn za prijave i uplate do 15.4. 
450 kn za prijave i uplate od 16.4.

Informacije i prijave za radionicu: info@makronova.com i 01/48 47 119

Sponzori: bio&bio, Zrno bio bistro