Fresk
Autor Promo

Već dugo oduševljeni kvalitetom, dizajnom i mekoćom predivnih proizvoda za bebe i djecu s potpisom Fresk koje možete pronaći u našim knjižarama i na webu, za vas koji još niste upoznali ovaj nizozemski brand, evo prilike da to učinite. 

Brend Fresk izdvaja se zbog svoje predanosti održivosti, etičkim standardima i visokoj kvaliteti. Kombinirajući skandinavski dizajn s ekološki osviještenim pristupom, Fresk postavlja standarde u proizvodnji proizvoda koji su ne samo lijepi, već i dobri za naš planet. 

Fresk najveću pažnju posvećuje kvaliteti svojih materijala  pa ćete tako naići na prekrasne proizvode od organskog pamuka kao i i ruksake napravljene od recikliranih PET boca. 

Što Fresk čini posebnim?

Jedna od ključnih značajki Freska je upotreba prirodnih i recikliranih materijala u izradi svojih proizvoda. Ovaj brend koristi organski pamuk i reciklirane materijale kako bi stvorio održive proizvode za bebe i djecu, a sve to bez kompromisa po pitanju kvalitete i dizajna.

 Fotografije: Fresk Promo

Organski pamuk – sigurnost i udobnost za najmanje

Jedan od ključnih materijala koji Fresk koristi je 100% organski pamuk. Ovaj pamuk se uzgaja bez uporabe štetnih pesticida i kemikalija, što ga čini sigurnijim za osjetljivu kožu beba.

 

Reciklirani materijali – nova upotreba starih resursa

Osim organskog pamuka, Fresk koristi reciklirane materijale poput plastičnih boca, koje se transformiraju u nove, funkcionalne proizvode kao što su torbe i ruksaci. Ovim postupkom, stari resursi dobivaju novi život, smanjujući potrebu za novim sirovinama i pomažući u borbi protiv zagađenja plastikom.

 

Održivost i dizajn

Fresk uspješno kombinira svoje ekološke principe s prepoznatljivim skandinavskim dizajnom. Njihovi proizvodi su jednostavni, funkcionalni i vizualno privlačni, s naglaskom na nježne boje, minimalističke oblike i razigrane ilustracije.

Korištenjem prirodnih i recikliranih materijala, Fresk nas podsjeća da male promjene u našim svakodnevnim odlukama mogu imati veliki utjecaj na svijet u kojem živimo. Odabirom Freska, birate stil, kvalitetu i ekološku svijest – sve u jednom.

Fresk u Planetopiji. 

 Fotografije: Fresk Promo