Intelligent change pokloni
Autor Vlasta Prohaska

Five Minute Journal o kojem su pisali The New York Times, Vogue i Forbes, hvale ga mnoge slavne osobe i prodaje se u milijunskoj nakladi, postao je pravi hit i u našoj knjižari. 

Brend Intelligent change među pionirima je u kreiranju proizvoda za jednostavno i učinkovito usvajanje novih pozitivnih navika, a njihov Five Minute Journal koji su osmislili prije gotovo deset godina i dalje je pravi hit.

Vodeći se postavkama pozitivne psihologije, dnevnik je osmišljen kako biste sretnije započeli i završili dan – a za to vam je dovoljno samo 5 minuta. Osim 5 dnevnih smjernica za zahvalnost i osobni razvoj sadrži i tjedne izazove za izgradnju samopouzdanja. Prakticiranjem zahvalnosti na ovaj način pozitivno utječemo na sva područja života – od osobnog rasta i emocionalne inteligencije do veće produktivnosti.

Uslijedila je cijela paleta predivno dizajniranih proizvoda koji osvajaju svijet, a i naše kupce. Pronađite idealan dnevnik za sebe ili neki drugi od proizvoda u ponudi naših knjižara kao i webshopa.  

Intelligent Change pomoći će vam da neprimjetno stvorite pozitivne navike i ostvarite svoj puni potencijal. Odvojite vrijeme za brigu o sebi, promijenite način na koji razmišljate i živite ispunjeniji život.

 

Intelligent change koristi vrhunske biorazgradive materijale stvorene održivim načinom.

  • 100% PRIRODNI MATERIJALI

  • 100% BIORAZGRADIVO

  • 100% RECIKLIRANI FSC™ PAPIR

  • 100% BEZ PLASTIKE

1-1-1 filantropski model
Ovaj brend već godinama odvaja najmanje 1 % profita, 1% proizvoda i 1% vremena kako bi podržali pozitivne promjene lokalno i međunarodno. 

Simbol
Simbol ovog brenda nadahnut je Maslovljevom hijerarhijom potreba i željom da njihovi proizvodi budu od pomoći svakome na putu samoostvarenja. Piramida predstavlja oslobađanje i korištenje punog ljudskog potencijala, a sunce je simbol za usvajanje novih dnevnih navika koje u konačnici dovode do svjetlije budućnosti. Ova dva simbola zajedno predstavljaju misiju brenda.

Započnite novu godinu ulažući u sebe i svoju budućnost – neka inteligentne promjene budu i vaša misija.