Ana - Marija Jagodić - Rukavina
Otkad znam za sebe, zaljubljena sam u pokret. Plesala sam, vodila različite rekreativne sadržaje i već sam u srednjoj školi počela razmišljati o upisu na Kineziološki fakultet. Bilo je to jedino što sam istinski voljela i u čemu sam se vidjela.
Ana Marija Jagodić Rukavina diplomirala je 2000. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Zdravstveno-terapeutsko iskustvo, stečeno pri Poliklinici za dijagnostiku, iskoristila je u kineziterapeutske svrhe. Godine 2003. osnovala je Pilates Body Studio (www.pilatescroatia.com), a utemeljiteljica je i nove tehnike vježbanja - BODY TEHINKE. Vodi edukativne programe za instruktore pilatesa, fizioterapeute, kineziologe, liječnike. 2005. izdala je DVD "Osnove Pilates Body tehnike", te stekla titulu magistra specijalista kineziologije. Autorica je knjige Body tehnika.

„Posao mi je podržati vas u ispunjenju zdravstvenih i estetskih ciljeva kroz postizanje optimalne tjelesne težine, forme i vitalnosti, te kvalitete aktivnog življenja. U daljnjem radu i istraživanju tjelesnih mogućnosti najveći su mi poticaj rezultati i sretan izraz na licima, ali još mi je važnije kada vidim da ste počele živjeti novim, aktivnim i osviještenim tijelom koje ste, možda po prvi put, prihvatile i zavoljele."