Img 2020
Autor Nataša Ozmec

Imate li zlatnu bradu? S proizvodima Golden Beards ćete je imati! 

Golden Beards brend je organskih, ručno izrađenih i miomirisnih praktičnih proizvoda za njegu brade i brkova, rođen 2015. u prekrasnom Kopenhagenu, u Danskoj.

Oriol, i sam ponosni bradonja, prije nekoliko je godina primijetio da nigdje ne može kupiti danske proizvode za njegu svoje brade, ali je uočio da je mnogo bradonja u rock-bendovima kojima je njega itekako potrebna, pa je odlučio sam početi proizvoditi ovu specifičnu prirodnu kozmetiku. 

Započeo je kod kuće, miješajući ulja i pomade u svojoj kuhinji, a kad je postigao kvalitetu proizvoda s kojima je konačno bio zadovoljan, odlučio ih je velikodušno podijeliti s ostatkom svijeta. Napravio je web-stranicu, njegova je djevojka osmislila ambalažu, a prijatelj logo, i tako je brend malo po malo počeo rasti i danas je mala manufaktura. No s ponosom naglašava da sve svoje prirodne, organske proizvode i dalje rade ručno, jedan po jedan, s istom pomnjom kao i one prve koje je izrađivao za sebe. Sve se radi u malim serijama i po narudžbi tako da bradonje diljem svijeta mogu svoje proizvode dobiti što svježije. Usto, svaki proizvod ima CPSR certifikat i registriran je u CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) za EU.

Poznajete li kojeg bradonju, teško ćete naći bolji i mirisniji poklon za njegov ponos i diku. S proizvodima Golden Beard zasigurno će konkurirati za najljepšu bradu u kvartu.

Organski balzam za bradu Hygge

Organski balzam za bradu Artic

Organski balzam za bradu Big Sur

Organski balzam za bradu Surtic

I ostala ulja i četke Golden Beards na našem webshopu.