Me and mine za web fin

Gumi gumi, jojo, praćka, pikule, loptica na špagi, vijača i zvrk nisu samo dio nostalgičnog sjećanja na djetinjstvo iz prošlog stoljeća. Ove zabavne i vječne predmete za nezaboravnu igru i razbibrigu sada možete pronaći s potpisom španjolskog branda Me&Mine! I djeca ih obožavaju.

Igračke Me&Mine ručno su izrađene od prirodnih materijala i sve odražavaju filozofiju održivosti i jednostavnosti te potiču kreativnost i maštu. U svakom proizvodu, kako kažu, leži ljubav prema tradiciji i kvaliteti koju njeguju u proizvodnji u srcu Barcelone. Te igračke ne nude samo igru i zabavu za djecu, već slave i potiču povezanost djece i odraslih kroz zajedničku igru. Tako možete provesti sjajno vrijeme s djecom:   

Vijača se pretvara u  “veselo skakanje”, aktivnost koja potiče izdržljivost, koordinaciju i zabavu.

Tangram pretvorite u  “puzzle izazov” koji potiče logičko razmišljanje, oblikovanje i rješavanje problema.

Pikule postaju “taktička borba” koja potiče koncentraciju, strategiju i timski rad.

Praćkom možete igrati “preciznu metu”, koja potiče fokus, preciznost i timski rad.

A ako ste se umorili prije nego vaši klinci, ostavite im lopticu na na špagi da njome sami razvijaju koordinaciju i preciznost.

Čini se ipak kao da neke dobre stare igre neće nikada izumrijeti. Taj famozni gumi gumi koji se igrao pod svakim odmorom u svakom školskom dvorištu, dok su drugi vještim potezima palca ispucavali prekrasne staklene pikule, i dalje nam donose nezaboravne trenutke puna smijeha. Tako bi se želja brenda Me&Mine -  da njihovi proizvodi postanu dio obiteljske baštine, ostavljajući trag ljubavi i sjećanja generacijama koje dolaze – ipak mogla ispuniti.

Potražite na našem webu i knjižarama u Zagrebu i Puli igračke Me&Mine!