Img21@2x
Autor Vlasta Prohaska

Guy Winch, psiholog i popularni govornik čije su knjige prevedene na više od dvadeset jezika, od kojih je "Prva pomoć za emocije" prevedena i kod nas, bit će gost na našem Instagram profilu u ponedjeljak 25. siječnja u 10 sati!

Znamo da prehladu trebamo liječiti kako ne bi prerasla u nešto ozbiljnije, pobrinuti se odmah za sve ozljede, ubode, porezotine i modrice koje zadobijemo, ali često nismo svjesni da na jednak način mogu biti povrijeđene i naše emocije – što tada učiniti?

Odgovore na to, ali i brojna druga pitanja, zatražit ćemo od jednog od vodećih psihologa i terapeuta za emocionalno zdravlje. Dr. Guy Winch uključit će se u ponedjaljk u 10 sati u razgovor na Planetopijinom Instagramu pa vas pozivamo da se uključite i postavite svoja pitanja!

Dr. Winch je doktorirao kliničku psihologiju na Sveučilišti New York,  a postdoktorat je stekao na NYU Medical Center i član je Američkog udruženja psihologa. U svojoj privatnoj praksi na Manhattanu već više od dvadeset godina radi s pojedincima i parovima.

Njegov TED govor "Why We All Need to Practice Emotional First Aid" pogledan je više od 10 milijuna puta i uvršten u pet najinspirativnijih govora emitiranih na stranici TED.com.

Fotografija preuzeta sa stranice https://www.guywinch.com/about/