Posuda za užinu žirafa

Fresk je nizozemska modna marka s posebnim eko-proizvodima za bebe i djecu čije preslatke proizvode možete pronaći i u našoj knjižari.  

Ovi lijepi i pomno izrađeni proizvodi kombiniraju nizozemski dizajn s dozom Skandinavije i pravo su osvježenje na tržištu. I sama riječ fresk znači svježe - svjež povjetarac, novi početak. I doista jest tako, dizajn im je svjež, neodoljivo sladak i pomalo retro. A kolekcija dječjeg seta za jelo svakako će novi početak samostalnog klopanja vaših mališana učiniti zabavnim i veselijim.

 

Svoju sretnu i živopisnu dječju kolekciju prave s puno ljubavi i pažnje. U ponudi naše knjižare imamo Freskove setove za jelo, kutije za užinu, podbradnike i ruksake od recikliranih PET boca. Ptičice, žirafe, pingvini, čak i kišne kapi, odmah će izmamiti osmijeh na lice, posebno kad znate das u svi ti predmeti izrađeni s velikom pažnjom u načinu proizvodnje i odabiru materIjala. Dizajnirano u Nizozemskoj, održivo se proizvodi u Europi koristeći organski pamuk ili pak bambusova vlakna iz održivog uzgoja bez upotrebe PCP-a, formaldehida, ftalata i BPA plastike. Mnogi njihovi proizvodi imaju GOTS certifikat - globalnu oznaku kvalitete koja jamči odgovornu proizvodnju i preradu organskog pamuka.

Što znači oznaka kvalitete GOTS (Global Organic Textile Standard)? To je standard za obradu tekstila za organska vlakna i znak je kvalitete prepoznat u cijelom svijetu. 

Standard GOTS jamči siguran cijeli tekstilni lanac od kultivacije, prerade vlakana u prah, proizvodnje gotovog proizvoda, do pakiranja, označavanja, trgovine i distribucije cjelokupnog tekstila izrađenog od najmanje 70% certificiranih organskih vlakana.

GOTS također postavlja zahtjeve za preradu vlakana u tkaninu i odjeću. Na svakom se koraku određuje koje se pomoćne tvari mogu koristiti kako bi se postigla najveća moguća korist za okoliš. GOTS također postavlja socijalne zahtjeve na području radnih prava (uključujući minimalne plaće, zabranu prisilnog i dječijeg rada i sigurno i higijensko radno okruženje).

Najviša kvaliteta sigurne, održive proizvodnje i neodoljivi dizajn jamče da ćete u ovim prelijepim proizvodima i vi uživati jednako kao i vaši mališani.