Neboder života promocija
Autor Vlasta Prohaska Jarec

Prvijenac Zorana Salopeka nevjerojatna je priča o životnom uspjehu i dubokoj osobnoj transformaciji - upečatljiva priča o ulaganju u osobni rast i obrazovanje. Tegoban put o uspinjanju iz podruma života,  prema vrhu nebodera opisan je bez uljepšavanja, ali uz puno korisnih alata za razvoj samosvijesti.

Pridružite se susretu s autorom i zajedničkom razgovoru o savladavanju životnih prepreka. 

četvrtak, 28.11. u 18 sati
Hoću Knjigu Megastore
Bogovićeva 7

Gosti: Alan Žepec, Marija Tašler, Marina Kralj Vidačak, Zoran Salopek

Moderatorica: Vlasta Prohaska Jarec

Ulaz slobodan.  Promotivna cijena knjige.

Ono što je, prema svim prognozama, trebalo završiti kao život problematičnog muškarca bez obrazovanja, samopouzdanja te bez socijalnih i emocionalnih vještina, postala je upečatljiva priča o upornom radu na savladavanju velikih životnih prepreka i uspinjanju iz podruma prema višim katovima nebodera života. 

Salopek hrabro i iskreno prenosi svoje iskustvo, znanje i mudrost što ovu knjigu čini ne samo uzbudljivim štivom o fascinantnom životu već i mentorskim vodičem za sve koji se žele pomaknuti prema višim katovima svojeg životnog nebodera. A na samom vrhu ne čekaju vas nužno materijalna dobra, ali vas zasigurno čeka samopouzdanje, unutarnji mir i vjera u život. A onda sve drugo postaje moguće.

U ljudskoj je prirodi opirati se promjenama, no moja omiljena misao, s kojom ćete se često susretati u ovoj knjizi, glasi: Jedina konstanta je promjena! Ne želite li promjenu, neće je niti biti, ali promjenu, baš kao i sreću i zadovoljstvo, možete odabrati. Sve možete odabrati. U ovoj ću vam mentorskoj knjizi ponuditi metode i tehnike kojima će promjene u vašem životu dolaziti svjesno, nakon što ste ih vi odabrali i na njima pomno radili. Pomnost je sredstvo, zapravo mentalno stanje, koje će vam na putu osobnog razvoja pomoći da aktivno obraćate pažnju i budete svjesni sebe i svega što se oko vas događa, da se ukorijenite u sadašnjem trenutku umjesto da živite i razmišljate u prošlosti i budućnosti. 

Zoran Salopek