Guy matt petra 43 (1)

Koliko smo svjesni da postoji viša i dublja stvarnost, cjelokupna, koja nije samo ona stvarnost „u kojoj jesmo“, koju vidimo i osjetimo? I da se svakodnevno usklađujemo s frekvencijama, vibracijama i energijom kojima možemo i upravljati? Dawson Church u knjizi Um i materija objašnjava upravo ove fenomene, a nama će ih objasniti Petra Brzović na novoj Planetopijinoj srijedi. 

srijeda, 23. 10. u 19 sati
Makronova, Ilica 11/1
Ulaznice (20 kn) možete kupiti u našoj knjižari, Ilica 68 ili od neposredno prije predavanja u Makronovi. 
Očekuje vas i promotivna cijena odabranih Planetopijinih naslova. 

Svatko od nas posjeduje jedinstvenu energiju koja je dio svemira i stvaranja. Sve je međusobno povezano energetskim poljima, a mi u sebi posjedujemo velike moći i sposobnosti, tvrdi Church, autor bestselera Um i materija. O susretu s Dawsonom Churchom, svom radu u najužem timu dr. Joea Dispenze te kako svjesnim usmjeravanjem misli možemo utjecati na svoju stvarnost govorit će terapeutkinja brojnih metoda osobnog razvoja Petra Brzović.  

Srž rada na sebi je biti svjestan…biti svjestan svojih misli, osjećaja, ponašanja no, zapravo biti svjestan svoje moći. Mi smo nevjerojatno moćni. Svatko od nas bez iznimke. No, na nama je izbor kako koristimo tu svoju moć – što odabiremo misliti, osjećati, kako se odabiremo ponašati i kako odabiremo živjeti.  Što god odabrali – apsolutno je u redu. No, ja vam ipak od srca želim da vjerujete onom unutarnjem glasu koji vam govori, premda možda i samo šapuće, da možete toliko više i bolje…da možete i trebate živjeti svoj puni potencijal. Odluka da krenete na taj put je na vama.

Petra Brzović

 

Petra Brzović je certificirana u mnogo područja, a danas je najaktivnija kao:

  • Transpersonalna hipnoterapeutkinja, klinička hipnoterapeutkinja i regresoterapeutkinja
  • Članica IACT-a – Međunarodnog Saveza Terapeuta i Savjetnika
  • Članica edukacijskog odbora Instituta Michael Newton za terapiju Života između Života
  • Članica TNI istraživačkog odbora.
  • Usko surađuje s dr Joem Dispenzom kao član tima te kao specijalizirana terapeutkinja i suradnica na njegovim radionicama.