Planetopija radno vrijeme (1)

Knjižara je za nas posebno mjesto, mjesto u kojem vladaju mir, ljubav i knjige. No, tu atmosferu nećete osjetiti ako ste zabrinuti zbog dolaska k nama. Zato ćemo ponoviti što smo poduzeli za zaštitu zdravlja svih nas. A uskoro kreću i dodatne pogodnosti za webshop kupnju. 

Mjere zaštite od samog početka držimo na najvišem nivou i sukladno odredbama Stožera: 

1. Dezinficijensi su spremni i na ulazu.

2. Broj ljudi koji može ući primjeren je veličini knjižare.

3. Maskice svi nosimo, a ako slučajno svratite do nas bez da ste ponijeli svoju, ne brinite, dobit ćete jednu od naših knjižara.

 

Za vas koji se ugodnije osjećate kupovati od kuće, uskoro uvodimo dvije pogodnosti.

1. Planetopija i GLOVO

Knjige u izdanju Planetopije možete naručiti putem aplikacije Glovo! Kod njih obavite narudžbu i paketić vam stiže u roku sat vremena za radijus od 4 kilometra od naše knjižare, a ako su u mogućnosti i šire.

2. GLS beskontaktna dostava za narudžbe na našem webshopu

Za sve kupnje na našem webshopu uvodimo opciju GLS beskontaktne dostave. Što to znači? Prilikom preuzimanja pošiljke nemate dodira s terminalom na kojeg se potpisujete vi i brojni drugi ljudi, već svoj identitet potvrđujete usmeno i na distanci.  Vaš autogram nije potreban. :)

 

Podrška zdravlju i kroz knjige!

I za kraj, vjerujemo da se dobro zdravlje stvara i kvalitetnom prehranom, disanjem, vježbanjem, meditacijom. Zato ćete kod nas naći puno kvalitetnih knjiga koje će vam biti od koristi za jačanje imuniteta te za cjelovito zdravlje duha, uma i tijela. 

Kad se svi skupa zdravo hranimo, pozitvino mislimo, njegujemo mir, zahvalnost i brižnost unutar sebe, onda to možemo dijeliti i s drugima. Zajedno stvaramo bolji svijet!

vaša Planetopija