Meandfizz3
Autor Vlasta Prohaska

Margrit Coates, omiljena autorica svih koji duboko osjećaju životinje, vole ih i žive s njima,ponovno stiže u Zagreb!

Margrit Coates vodeća je svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama. Svojim je pionirskim radom na području komuniciranja sa životinjama otvorila put za iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada u ovom području.

 Autorica je šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama te Glas životinja prevedeni na hrvatski jezik u izdanju Planetopije. Empatija koju ima prema životinjama, sposobnost komuniciranja s njima kao i njezine iscjeljujuće sposobnosti, postali su legendarni u Velikoj Britaniji.

Suosnivačica je klinike za prirodne metode liječenja životinja i ambasadorica nekoliko organizacija za zaštitu životinja - Voice for Asian Elephants, International Aid Welfare and protection of Animals, Mance Chance Horse Sancturay. Na sveučilištu Southampton držala je predavanja o ponašanju životinja.

Ovoga puta u Zagrebu će održati predavanje i radionicu. 

Predavanje

ČUDESNI SVIJET ŽIVOTINJA
Spoznaje i pouke mudrosti iz mog rada sa životinjama

četvrtak, 2.6. u 19 sati
Makronova, Ilica 11/1
Ulaznice (20 kn) možete kupiti u Knjižari Planetopija, Ilica 68 ili neposredno prije predavanja.  

Na predavanju čete ćuti neke od najljepših priče o životinjama iz dugogodišnjeg rada Margrit Coates i koje su njihove poruke. Kako je Margrit uvela praksu mindfulnessa u svoj rad, kako nam mindfulness pomaže u svakodnevnom životu ali i bolje razumjeli životinje. Pripremite se za još jedno nezaboravno večer otvaranja srca za ljubav prema svim bićima s kojima dijelimo ovaj planet! 

Nakon predavanja slijede pitanja iz publike. 

 

Radionica:

PROBUDI SVOJU INTUICIJU
Povećaj osjećaj sigurnosti u sebe, unutarnji mir i kreativnost

Subota, 4.6.2022. od 9:30 do 17 sati
Makronova, Ilica 11/1
Cijena radionice: 790 kn
Više informacija na info@makronova.com