20161116 110906

Tulper je novi nizozemski brand eko-proizvoda za trajnu upotrebu - time pridonose smanjenju jednokratne upotrebe plastičnih proizvoda, a i plastičnog otpada, koji najčešće završi u oceanima. 

Nizozemci su posebno vezani uz vode, a naročito im je važno da oceani ostanu čisti od plastike. Time se vodi i Tulper čiji logo predstavljaju kapi vode u obliku tulipana. Održivost i kvaliteta proizvoda od bio-materijala te smanjenje štetnog utjecaja plastike na okoliš, njihove su glavne značajke kojima postavljaju primjer dobre prakse u proizvodnji. 

Njihov je moto: Voli vodu – odbaci plastiku (love water – leave plastic)! Kao kompanija koja njeguje društveno osviješteno poslovanje, za cilj nema profit nego smanjenje plastičnog otpada i pozitivan utjecaj na okoliš. Zato, uz proizvodnju praktičnih i lijepih proizvoda od bio-materijala, poput termos šalica koje možete nabaviti i u našoj knjižari, organiziraju velike volonterske akcije skupljanja plastike iz oceana. Jer, upravo su podaci o nevjerojatnoj količini plastike u oceanu glavni razlog nastajanja brenda Tulper. 

Uz to, dodaju - prevencija je (još) bolja od recikliranja